Moderne Minimalistische Keuken Stock Afbeelding Image Of Ideeën

Uw eerste stap op weg naar een eenvoudige keuken is om van de rommel af te komen. En dat betekent niet alleen de oude tijdschriften en rekeningen die op de toonbank liggen.

Volg liever alle opruimtips. Kijk eerst eens naar de kleine apparaten, fruitschalen en verschillende sierkruiken die in je keuken staan ​​en kijk welke je kunt wegzetten. De sleutel tot een minimalistische inrichting is om zoveel mogelijk lege ruimte te creëren, dus maak optimaal gebruik van de opbergruimte achter gesloten deuren.

Als je niet veel opbergruimte hebt, kun je er ook voor kiezen om enkele keukenartikelen die je niet regelmatig gebruikt weg te doen. De blog, becoming minimalist, vermeldde dat, tenzij je een fervent kook- en bakliefhebber bent, je naar alle waarschijnlijkheid de volgende keukengereedschappen kunt verwijderen die op je aanrecht en in je kasten staan:.

Als je zonder twijfel de voorkeur geeft aan het ontwerpen van een minimalistische keuken, pak dan je verfkoorts en bereid je voor op het heroverwegen van je kleurenschema.

Een stabiel kleurenpalet, bij voorkeur in neutrale tinten, is onmisbaar voor dit sierlijke thema. Als een geïntroduceerde bonus zorgt deze methode er niet alleen voor dat de kamer er eenvoudiger uitziet.

Volgens appartementstherapie maakt het gebruik van kleuren die allemaal in hetzelfde huishouden voorkomen met minimaal contrast het gebied extra ruimer dan het in werkelijkheid is.

Minimalistische keukens en interieurs staan ​​bekend als slaap- en eenvoudig. Je gootsteen is dus een prachtig gebied om aan het minimalistische thema te werken. Schakel uw moderne kranen uit voor een strakke, chromen keuze die uw keuken een hypermoderne ervaring zal geven.

Om een ​​breed scala aan alternatieven te bekijken om van dit thema te genieten, bezoek een kitchen & showroom bath classics waar een verkooppartner u helpt bij het ontdekken van de perfecte kraan.

Klaar voor een weekendproject? vereenvoudig uw keuken door uw moderne kastdeuren te verwijderen en te vervangen door effen, effen deuropeningen zonder knoppen. Als je niet wilt dat de deuropeningen helemaal duidelijk zijn, kun je kiezen voor een eenvoudige bar in plaats van de meer gebruikelijke bolvormige knoppen.

Als u echter niet op zoek bent naar zo'n tijdrovend project, verwissel dan gewoon uw geavanceerde knoppen met een minder moeilijke keuze voor een snelle update. Om een ​​schonere keuken te creëren, is het noodzakelijk om elk object in uw keuken op de gewenste plaats te hebben.

Begin met het verplaatsen van alles wat er niet thuishoort. Keukens worden al snel verzamelplaatsen voor allerlei spulletjes die ergens anders thuishoren. Zoek een nieuw, goed huis voor elk item dat niet in de keuken hoort.

Zelfs items zoals radio's en televisies in de keuken zouden mogelijk beter geplaatst kunnen worden. Om een ​​opgeruimde keuken te houden, wijst u lades aan voor bestek en kookgerei.

Bewaar borden, containers en kleine apparaten in kasten en grotere, minder gebruikte huishoudelijke apparatuur en maaltijden in kasten of op planken.

4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën

Moderne minimalistische keuken stock afbeelding - image of

Moderne Minimalistische Keuken Stock Afbeelding Image Of Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : nl.dreamstime.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën