Moderne Minimalistische Keuken Küche Geradlinig, Grifflos Und… Aus Olivenholz Tinello Ideeën

Een nauwkeurig deel van uw aanrechtblad wordt waarschijnlijk ingenomen met behulp van voorwerpen voor dagelijks gebruik zoals broodroosters, koffiezetapparaten, kruidenrekken, enz.

Hoewel ze daar voor het gemak worden bewaard, besteden deze items en apparaten in werkelijkheid mogelijk veel meer tijd aan het rommel dan ze doen bij het bereiden van maaltijden.

Laat deze huishoudelijke apparatuur geen kostbare ruimte op het aanrecht in beslag nemen en voor afleiding zorgen.

Zoek een nieuwe, probleemloos bereikbare plek voor gadgets als een kast of kast. In plaats van aan uw aanrecht te zoeken als een handige regio voor dingen, wisselt u uw mentaliteit af en houdt u de toonbanken overzichtelijk en zet u elke andere stap naar een eenvoudigere keuken.

Zeg nee tegen alle extra's die je in je keuken hebt liggen en bewaar alleen de spullen die je gebruikt en keukenbenodigdheden.

Als je bijvoorbeeld bent zoals de meeste mensen, heb je waarschijnlijk tientallen messen in laden en op je aanrecht.

En hoewel je een overvloed hebt om uit te kiezen, gebruik je waarschijnlijk alleen dezelfde paar. Waarom een ​​onnodig omvangrijke serie messen bewaren als je absoluut alleen het meest essentiële keukengerei wilt?.

Investeer in een uitstekend koksmes, een schilmesje en een broodmes - dit moeten de enige messen zijn die je nodig hebt voor het bereiden van maaltijden.

Gooi dan de anderen weg die je niet gebruikt en verwijder die dikke messenset op je aanrecht. Kijk ook eens naar je servies.

Hoeveel gebruik je er echt van? dit betekent niet dat je al je porselein moet weggooien dat al tientallen jaren in de familie is.

Verminder in plaats daarvan zaken als servies en borden van dag tot dag. De meesten van ons hebben meer borden en glazen en kopjes dan nodig is, waardoor onze kasten onoverzichtelijk worden.

Kijk eens praktisch hoeveel servies je nodig hebt voor het aantal personen in je gezin. Extra apparaten zijn ook gebruikelijk, maar nutteloos in een eenvoudige keuken.

Als je de voorkeur geeft aan een keuken met een minimalistisch ontwerp, moet je het aantal extra keukenapparatuur verminderen en alleen keukenbenodigdheden in je ruimte houden.

Heb je bijvoorbeeld die avocadosnijder echt nodig als een makkelijk mes dat evengoed doet? maak een lijst met keukenbenodigdheden en houd je alleen aan die dingen.

Klaar om van een rommelige keuken naar een minimalistisch design te gaan? ga naar een keuken & bath classics showroom voor minimalistische keukenbenodigdheden.

De eerste stap in uw keukentransformatie is het uitstellen van gadgets die u niet op een gewone basis gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn apparaten zoals ijsmachines, maar ook duplicaten van maatbekers of industriële soeppannen.

Zoek elk ander huis hiervoor in een aparte opslagruimte of gooi ze helemaal weg. Open rekken passen goed bij een rustieke landelijke stijl, maar als je een opgeruimd minimalistisch keukenontwerp wilt, geef je er de voorkeur aan om de open ruimte te verlaten ten gunste van kasten met gesloten deuren.

Kies apparaten in een strakke metaaltint, spierwitte kleur of donker hout voor een vrij strakke afwerking. We hebben deze functie op een rijtje gezet als een must-have in elke hedendaagse keuken, en een vrijstaand eiland zou een fascinerende oplossing moeten bieden voor een gebrek aan kastruimte.

Met strakke, geometrische lijnen past dit type inrichting probleemloos in een minimalistisch keukenontwerp en biedt het ingebouwde opslag in de structuur van uittrekbare rekken en laden.

4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën

Moderne minimalistische keuken küche: geradlinig, grifflos und… aus olivenholz – tinello

Moderne Minimalistische Keuken Küche Geradlinig, Grifflos Und… Aus Olivenholz Tinello Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tinello.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 6 Nachtkastje Slaapkamer Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën