Ontwerp Moderne Loungekeuken Https//Www.ambianceSticker.com/Nl/MurstickerDeur20483Cm Ideeën

De regio waar we allemaal samenkomen, giechelen en spelen is zeker de huiskamer. Het brandpunt van een huis, het gebied tussen keuken en slaapkamer, fungeert als een kruidencentrum en trekt bezoekers van 's ochtends wakker tot 's avonds na het werk.

Deze vijftig huidige woonkamers vertonen rek in een verscheidenheid aan substraten en stijlen. Centreer moderne armaturen rond een kubiek tapijt. Smeed een betonnen paradijs met levende muren schrijlings op banken.

Ga voor futuristisch, met kleurrijke klokken die metallic glanzen. Ontwerp je lounge op een creatieve manier met deze vijftig eigentijdse woonkamers als voorbeeld. Een geschikte startfactor is om te veronderstellen hoeveel mensen u regelmatig in uw woning moet hebben.

Dit helpt je bij het kiezen van het juiste woonmeubel. Een groot huishouden heeft op zijn minst een geweldige bank en een paar fauteuils nodig om ervoor te zorgen dat iedereen ergens tevreden kan zitten.

Als de ruimte krap is, zijn zitzakken en poefs een slimme manier om extra zitplaatsen binnen te sluipen en kunnen ze gemakkelijk worden opgeborgen op momenten dat er minder mensen in huis zijn.

Als je het leuk vindt om in je woonkamer te entertainen, is het een goed idee om een ​​paar lichtgewicht zijstoelen te hebben die kunnen worden verplaatst naar meer sociale opstellingen wanneer mensen op bezoek komen.

Kleine facettafels of nesttafels zijn elke andere toegankelijke toevoeging, waardoor vrienden een regio hebben om hun drankjes neer te strijken. Dit hangt af van de afmetingen van uw woonkamer en waarvoor de kamer het meest wordt gebruikt.

In kleine woonruimtes moet je misschien meubels tegen de muren plaatsen om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor mensen om te bewegen, behalve om rond stoelen te schuiven of met hun schenen op de espressotafel te bonzen.

Idealiter wilt u minimaal 50 cm tussen elk meubelstuk voor een optimale doorstroming van bezoekers op de site. Als je wat meer ruimte hebt om mee te spelen, haal de meubels dan weg van de muren om een ​​ontspannen zithoek te creëren.

Dit werkt vooral goed in open woonruimtes, waardoor het recreatiegebied vanaf de verkeersaders of eet-, kook- en studiegebieden wordt geregionaliseerd. Als de lage rugleuning van je bank niet veel is om naar te kijken, verberg hem dan achterin een lage consoletafel met daarop decoratieve voorwerpen.

Een juist vloerkleed kan ook helpen om een ​​woonruimte te bekleden, waardoor het extra intiem aanvoelt. Plaats de voorpoten van banken en stoelen op het vloerkleed en laat de achterpoten los om niet-passende armaturen een extra uniform gevoel te geven.

Als uw woonkamer uw essentiële tv-kamer is, hoeft u alleen maar aan te kondigen dat stoelen moeten worden geplaatst om een ​​nauwkeurig beeld van de televisie te bieden, en dat het niet zo ver weg is dat kijkers willen loensen.

Woonkamers bieden naast een tv de vrijheid om een ​​meer esthetisch wenselijk brandpunt te kiezen, of het nu een open haard is, een sierlijke spiegel of een salontafel. Als je wel een tv hebt, maar deze liever niet te zien krijgt als je er niet naar kijkt, kun je die steeds weer verbergen achter de deuren van een fascinerend tv-meubel.

5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën

Ontwerp moderne loungekeuken https://www.ambiance-sticker.com/nl/mursticker-deur-204-83-cm

Ontwerp Moderne Loungekeuken Https//Www.ambianceSticker.com/Nl/MurstickerDeur20483Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.ambiance-sticker.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Oud Roze Muur Tips 6X Inrichting Woonkamer Modern Tips 5 Behang Met Een Patroon De 3 Fases Van Het Behangen Muur 5X Spiegel In Woonkamer Tips 6X Kleden In Woonkamer Tips 5X Schuifdeuren Naar Tuin Tips 6X Knusse Hoekjes Haard Tips 4 Verschillende Soorten Buitendeuren Kopen? Bekijk Ons Volledig 5 Wc Gezellig Maken Toilet Inrichten Zodat Het Extra Stijlvol Is 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 6X Inspirerend Bohemian Dakterras Barcelona Ideeën 4 Amsterdam De Mooiste Airbnbs 3 Top Locaties + Leuke Airbnb’s In 4 Wanddecoratie Van Hout Wanddek 5 Vormige Tuin Benedenwoning 2X Tuinontwerp Grote Tuinen 6X Leen Bakker Decoraties Tips