Ontwerp Moderne Loungekeuken Gg Magazine 03/17 (Flemish) By GgMagazine Issuu Ideeën

Een darmrenovatie gaat gepaard met meer dan de gemiddelde reeks uitdagingen. Zeker wanneer de oorspronkelijke structuur onaantrekkelijke architectonische sporen en hoeken heeft.

Voor deze gezinswoning moest de kledermaker:. Weet je niet goed waar je moet beginnen met je eigen moderne rustieke interieur? plan vervolgens uw gratis online interieurontwerpoverleg om vandaag meer te onderzoeken over uw lay-outvoorkeuren!.

Het idee van de klant beschermde ruime holen, hedendaagse woonkamers aan de kust en typische keukens. Moderne rustieke decorpunten tijdens zijn selecties. Deze kiezen voor remedie in plaats van glitter.

Traditionele accenten passen mooi in moderne rustieke interieurs, met name gigantische banken, houten of gestoffeerde espressotafels en rustieke kroonluchters. Hij waardeerde ook een focale open haard, die met metselwerk of die een moderne contrasterende kleur hebben.

Elk online indoor schetspakket begint met een vragenlijst en een consult. Na de eerste stap maken de ontwerpers die acceptabel zijn voor de taak, de eerste voorstellen die de klant kan beoordelen.

Voor dit project ontving de klant twee concepten, beide een combinatie van informele kuststijlen en gewone stijlen. De ontwerpers hadden gelukkig een prima uitgangspunt voor hun hedendaagse rustieke en huiskamerinrichting: een opdrachtgever die precies wist wat hij wilde.

Wanneer consumenten waardevolle informatie geven over wat ze nodig hebben, kunnen ontwerpers de verwachtingen nog meer overtreffen. Deze klant was goed thuis in renovatie- en lay-outstijlen, wat ervan uitging dat hij zijn wensen moest lokaliseren en beschrijvend moest zijn in de uitstraling die hij wilde.

Na elk voorstel te hebben bekeken, koos hij het rustieke, gezellige temperboard van casey. Casey's moodboards zijn rijk aan comfortabele familiebenodigdheden, zoals duurzame donkerleren banken, accentstoelen met patroon en een grote salontafel.

Ze suggereert een onpartijdig kleurenschema en accenten via patroon en textuur meer dan gedurfde tinten. De open grafiek maakt plaats voor zowel een sociale omgeving als een duidelijk zicht op de geadviseerde karakteristieke haardwand.

Het keukengeharde bord is voorzien van actuele rustieke meubels en ruwe en verfijnde houten accessoires. Zo'n natuurlijke stof zou contrasteren met de gladde elementen van het ontwerp, voornamelijk de backsplash van de metrotegel en het marmeren aanrecht en decor.

In het uiteindelijke moderne rustieke keukendesign zorgen natuurlijke en vervaardigde elementen voor een mooi contrast. Een houten vloer, een op maat gemaakte afzuigkap en een getextureerde boog voegen het rustieke contact toe, behalve de lichtheid van de kamer.

Het voelt eigentijds, uitnodigend en trendy aan. Dat gezegd hebbende, de keuken is tijdloos omdat het formaat vrij is van gewaagde rages. In plaats daarvan heeft de kamer hedendaagse meubels, opvallende verlichting en armaturen die strak en opvallend zijn, maar toch bescheiden.

Licht stroomt dit interieur binnen dankzij een uitstekend raam dat de hele linkermuur in beslag neemt. Bovendien, witte omhullende kasten en de slanke backsplash spiegelen natuurlijk en synthetisch licht, waardoor de kamer ruim en luchtig aanvoelt.

De rustieke boog die naar de woonkamer leidt, is niet langer alleen functioneel, maar omlijst ook de lichtheid van de keuken. Evenzo is het contrasterende blauwgrijs van het keukeneiland aardend en geeft het visuele structuur aan het interieur.

De woonkamer is knus en toch ruim. Twee leren driezitsbanken en comfortabele typische fauteuils bieden voldoende zitplaatsen voor een groot gezin en gasten, terwijl de getufte poef een verfijnde toets en extra zitplaatsen toevoegt indien nodig.

Om de lounge nog gezelliger te maken, koos de kleder voor verschillende sierkussens om het ontwerp te onderscheiden en kleur te geven.

5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën

Ontwerp moderne loungekeuken gg magazine 03/17 (flemish) by gg-magazine - issuu

Ontwerp Moderne Loungekeuken Gg Magazine 03/17 (Flemish) By GgMagazine Issuu Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : issuu.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën