Keuken Klopt Alles Niek Uit Hilversum Klantervaring

Tangen zijn als je uitgestrekte vingers en zijn geweldig handig in de keuken! ze worden niet alleen gebruikt om grote porties voedsel om te draaien, maar ze helpen ook om elementen in een koekenpan of op een bakplaat rond te draaien, behalve het gevaar van brandwonden.

Niemand vindt het leuk als een gast, of het nu een tante of schoonmoeder is, je keuken binnenkomt en alle kasten begint te herschikken. Je gaat op zoek naar een mok voor je ochtendespresso, alleen om jezelf te zien staren naar een stapel kommen.

Of je opent de rommellade om een ​​schaar te pakken en ontdekt dat je bestek daar nu woont. Keukenverrassingen hoeven alleen maar in de vorm van donzige pannenkoeken of matcha-rijstkrispies-traktaties te komen.

Dat gezegd hebbende, gelooft carly waters, binnenhuisontwerper en deskundige organisator, dat er oprecht een "juiste" manier is om de keuken op te zetten en te organiseren en dat het allemaal neerkomt op één woord: efficiëntie.

Hoewel, ja, waters werkt echt samen met klanten om hun keukens chic te maken, maar ze helpt hen ook om het zo in te richten dat het dagelijks koken en wonen gemakkelijker wordt. Hier beschrijft waters de eersteklas manier om de keuken in te stellen - geen idee hoe groot of klein.

De dagen van jagen op je avocadosnijder zijn voorbij. En met een beetje geluk zie je ook het opgeven van goedbedoelende huisgasten die je huis een ongewenste make-over geven. Bij het inrichten van een keuken begint waters graag bij het fornuis, waar veel tijd aan wordt besteed.

"als je de juiste handen hebt, moeten je kookgerei - zoals je spatel, schuimspaan en tang - in de la rechts van het fornuis gaan", zegt ze. "op die manier hoef je niet door de keuken te slenteren om iets te pakken dat je echt weg wilt hebben tijdens het koken.

" als je geen lade naast de kachel hebt, zegt waters dat je je keukengerei in een gereedschapshouder aan beide kanten van de kachel kunt plaatsen, afhankelijk van of je rechts- of linkshandig bent.

Aan de andere kant van het assortiment (dus links als je rechtshandig bent en rechts als je linkshandig bent), zegt waters dat je het keukengerei plaatst dat je toch gebruikt, maar nu niet zo vaak als, laten we zeggen, je spatel.

"dit omvat zaken als je blikopener, knoflookpers en avocadosnijder", zegt waters. Met het thema efficiëntie in gedachten, zegt waters dat je je favoriete kookgerei ook op het fornuis moet hebben voor gemakkelijke toegang.

"ik zet de potten en pannen aan de rechterkant - als je rechtshandig bent - en aan de linkerkant zijn je schotels en sauspannen", zegt waters. (volg het omgekeerde als u linkshandig bent.

) bakplaten moeten zich ook in de buurt van het bereik bevinden in het volgende dichtstbijzijnde gebied waar u ze moet bewaren.

4 Keuken Klopt Alles Ideeën

Keuken klopt alles niek uit hilversum klantervaring

Keuken Klopt Alles Niek Uit Hilversum Klantervaring

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.clearkitchen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Slaapkamer Behang Idee Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën