Gestucte Keuken Achterwand Bladerdak 305 X 50 Cm Ideeën

Als je geen zin hebt in standaard effen muren en ervoor kiest om wat textuur en tijdverdrijf aan de ruimte toe te voegen, ga dan voor gips. Gips kan worden gebruikt voor wand- en plafonddecoratie, u kunt ook gipsen backsplashes proberen, maar laten we, voordat u dat doet, enkele professionals en nadelen ontdekken.

Gips heeft twee belangrijke voordelen: het helpt om geluid op te vangen en de verspreiding van openhaarden tegen te gaan vanwege de lichamelijke en chemische eigenschappen.

Bovendien ziet het er erg cool en vintage-geïnspireerd uit, wat je huis speciaal en persoonlijk maakt. Het is een eenvoudige manier om chic toe te voegen en op te vallen met je interieur, aangezien niet veel mensen dit idee gebruiken.

Wat betreft nadelen, hoewel gips als alternatief duurzaam wordt beschouwd, zal gips moeiteloos loskomen en langs de muren barsten. Als gevolg van slecht vakmanschap, gebrekkige toepassing of extra vocht kan het doek extra barsten of loskomen van het frame.

Kleine scheurtjes kunnen snel worden gerepareerd met doe-het-zelfmethoden, maar als het probleem groter is, kan het repareren of verwijderen van uw gips tijdrovend en kostbaar zijn.

Laten we nu enkele ideeën bekijken. Gipswanden zijn een geweldig idee voor elke ruimte, van een slaapkamer tot een hal. Het wordt meestal uitgevoerd in neutrale tinten zoals wit, gebroken wit, grijs, beige en hun tinten, maar je kunt elke gewenste kleur kiezen: koraal, blauw, groen of een andere, voeg nu niet alleen textuur maar ook schaduw toe aan de muren.

Gips zal elk huis gemakkelijk gezond maken, van rustiek tot vintage, en het ziet er cool uit met zowel vintage als ultramoderne meubels. Wat is er standaarder en interessanter?.

Achterwanden van gips zijn geen gebruikelijk aspect, maar als u wilt opvallen, is dit een eersteklas manier om te gaan. En ik kan hetzelfde zeggen als over muur: elke stijl en elke kleur is welkom! houd er rekening mee dat spatten op gips kunnen worden overwogen en dat het vlekken of barsten kan veroorzaken.

Soms is het eersteklas om de meest verse locaties te bedekken met glazen displays om eenvoudig voorbereid te zijn om de backsplash vaak opnieuw te lakken. Neem een ​​kijkje om inspiratie op te doen!.

Een paar maanden geleden hebben we onze keuken laten verbouwen, inclusief de scheidingswanden. Helaas is het pleisterwerk op 2 van de scheidingswanden nu niet gehecht (ik ben het ermee eens omdat het oude pleisterwerk niet meer in baksteen wordt teruggeplaatst en op een kruimelige, stoffige ondergrond wordt aangebracht).

Het pleisterwerk wil er dus af, terug naar baksteen en opnieuw gedaan worden. Aangezien de keuken vroeger klaar was dan de problemen zich voordeden, zijn de kasten allemaal in de buurt en ik ben nu niet in een positie om ze te verwijderen, behalve dat het op het punt komt dat ik de stukadoor moet vragen om op zijn verzekering voor misplaatst vakmanschap, waarvan ik onnodig hoop te zeggen dat het niet nodig zal zijn.

Mijn stukadoor is van plan het gips zo dicht mogelijk bij de kasten te snijden, terug te gaan naar baksteen, karton en dan opnieuw te pleisteren. Daarom zal het gips achter de kasten niettemin onbetrouwbaar zijn, ook al zal het nooit ergens heen gaan, aangezien de kasten het goed op hun plaats houden.

Is er iets precies waar ik op wil letten als hij het werk doet? er is mij verteld dat ik zeker wil weten dat het metselwerk stofvrij is (tenzij hij erop gaat) en te vragen hoe hij de nieuwe pleisterranden wil verbinden met het bestaande pleisterwerk bij de kasten.

4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën

Gestucte keuken achterwand achterwand: bladerdak 305 x 50 cm

Gestucte Keuken Achterwand Bladerdak 305 X 50 Cm Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 6X Galerij Australisch Kleurrijk Huis Ideeën 5 Zelf Quotes Maken 25 Voor Een Positieve Start Van De Dag 4 Cadeautjes Voor In Huis Cadeau Mooie Geschenken 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën Verbouwing Kinderkamer Lola La Log En De Schatkaart 6X Uniek Boomstam Bijzettafel Maken Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 6X Tuin Dakterras Combinatie Tips 5X Laatste Design Huis Australie Ideeën 5X Open Trap Dichtmaken Tips 6X Strakke Inrichting Woonkamer Tips 6X Ovale Eettafel Inspiratie Tips X Mooie Bloemen Huis Tips 5X Uniek Basic Ronde Poef Ideeën