Gestucte Keuken Achterwand Blog Een Andere Voor Je Puurbinnen Ideeën

Nog iets om naar uit te kijken? ik wil er zeker voor zorgen dat het deze keer efficiënt wordt bereikt, zodat het voor eens en voor altijd wordt opgelost.

Vorige week deelde ik onze keukenvoortgang. Dit is een beladen ruimte omdat we nog niet herkennen wat onze langetermijnschets is. Zullen we de kasten overschilderen/houden, of de lente voor alle nieuwe? moeten we dat raam verwisselen? welke huishoudelijke apparatuur willen we? met dit alles onbeantwoord, hebben we gewerkt aan een "halve make-over" terwijl we onze zaakjes op orde krijgen voor het echte werk.

We hadden de oude gele onderrug spat eruit gescheurd tijdens de sloop-spree in onze renovatie, in de veronderstelling dat iets hoger zou zijn dan dat geel.

Nu ben ik dol op geel - ik schilderde graag al mijn deuren geel en schepte erover op op internet - maar dit was een bijzonder slechte tint. Het was vervaagd en ziekelijk en bracht alle verkeerde tonen uit ons kasthout.

Het eruit halen bleek een hele klus, want het zat eigenlijk onder de bovenkasten. Het moest voorzichtig worden uitgesneden en vervolgens worden afgepeld.

Maar ik had gelijk: helemaal geen backsplash hebben was hoger dan die kleur. Zeker met de verschillende aanpassingen die we in onze verbouwing hebben gedaan, zoals een open vloerindeling of nieuwe aanrechten in de keuken.

Dus we leefden een tijdje zo, en ik zag bijna het ontpitte hout bedekt met lijm met gapende elektrische gaten. We moesten iets doen om ons te laten genieten van de kamer terwijl we het langetermijnplan bedachten.

Het wilde fantastisch betaalbaar, gemakkelijk, verwijderbaar en kleurrijk zijn. Ik heb wel nagedacht over materiaal zoals sage fantastisch gebruikte op haar traptreden.

Doek in een keuken is echter gewoon niet langer praktisch, en het aan de achterkant van een glasplaat of plexiglas plaatsen (wat prachtig kan worden bereikt) was ooit veel meer werk en prijs dan ik ooit in geïnteresseerd was voor dit project, die snel, goedkoop en gemakkelijk moest zijn.

Na het bestuderen van het geheel dat ik zou moeten vinden, besloot ik dat het behang van de huurder ooit de ideale oplossing was. Het gaat omhoog als een grote sticker en laat los, behalve een spoor, dus het is het beste voor degenen die geen permanente wijzigingen aan hun huis kunnen of willen aanbrengen.

En hoewel het echt niet langer goedkoop is om een ​​totale kamer of zelfs een accentmuur te maken, vond ik het goedkoop genoeg voor een kleine backsplash.

Ik leek een heleboel opties online te hebben - er zijn een aantal extreem goede dingen die er zijn! ik hield van champaign met behulp van tempaper, dat een metaalachtige glans had.

4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën

Gestucte keuken achterwand blog: een andere voor je - puurbinnen

Gestucte Keuken Achterwand Blog Een Andere Voor Je Puurbinnen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : puurbinnen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Joelles Droomhuis Keuken Ideeën 6 Spiegel In Slaapkamer Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën