Gestucte Keuken Achterwand Schilderen Wijnands Schilderwerken Ideeën

Mijn tweede plaats was wild, bovendien door chasing paper. (ik werd ooit overstemd door mijn adviesraad, in dit geval brad en mijn vriend tasha, die het te "griezelig" vonden om al die dieren uit de muur te laten staren.

Verkeerd van hen: het is schattig. Mijn woonplaats op de een of andere manier. ). Ik heb uiteindelijk voor tiles gekozen door middel van swag paper.

Ik verlang naar mooie, levendige tegels zoals deze of deze, dus het patroon laat me een beetje van die droom blijven terwijl ik wacht om een ​​echte keuken- of toiletrenovatie te krijgen.

Ik vond het ook geweldig dat het veel van de verzadigde primaire kleuren naar binnen trok die we rond de woon- en eetkamers hebben, terwijl het toch een milde achtergrond heeft.

Na een week naar een staal aan de muur te hebben gestaard, was ik bereid de trekker over te halen. Ik dacht dat ik weg kon komen met gewoon twee rollen van 6 ½ voet.

En ooit had ik gelijk. Soort van. Om dingen klaar te maken, heb ik (slordig) de muur opgelapt en twee lagen halfglanzende verf aangebracht om het iets te geven om aan te plakken als alternatief dan het ontpitte lijmoppervlak.

Ik dacht ook dat het gebruik van een semi-gloss het later misschien minder moeilijk zou maken om af te pellen. Ik ging met dezelfde verf die we gebruiken voor onze bekleding, in het besef dat het wit moest zijn, anders zou de tint mogelijk doorschijnen en het papier er groezelig uit laten zien.

De imperfecte verfbeurt was dus een stuk hoger dan het grove hout. Ik dacht er niet eens aan om er een week mee door te gaan terwijl het genas.

Eindelijk was het tijd om het behang op te hangen. Beginnend bij de geretourneerde muur, pelde ik slechts een paar centimeter van het papier dat aan de bovenkant van het eerste paneel lag, lijnde het langs de bovenkant uit en maakte het naar beneden glad met een creditcard, terwijl ik meer van de papieren achterkant afpelde.

Aan de onderkant heb ik het overtollige bijgesneden met een x-acto mes en het reduceergedeelte aan de achterkant van de toonbank gevuld met de kaart.

(protip: gebruik geen statiegeldkaart of iets met waarde erop, want het kan moeiteloos achterin de kasten glijden en vallen.  …wie deze kasten er uiteindelijk uitscheurt, is de trotse bezitter van een nieuwe charlie card , en kan de mbta zo ver rijden als $ 9,50 je in 2037 zal opleveren.

).

4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën

Gestucte keuken achterwand schilderen - wijnands schilderwerken

Gestucte Keuken Achterwand Schilderen Wijnands Schilderwerken Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : wijnandsschilderwerken.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën