Gestucte Keuken Achterwand Wandafwerkingen In Stijlvol Betonlook Tough Walls & Floors Ideeën

Het ging ooit geleidelijk omdat er zoveel hoeken en gaten waren om te meten en rond te knippen, en ik had niet veel stof over. Elk panel duurde waarschijnlijk 15 minuten. Hier zijn er drie:.

Veel van die tijd werd besteed aan het uitlijnen van de randen. Ik kreeg het niet helemaal naadloos, maar ik vind het er buitengewoon goed uitzien. En het is zelden inhoudelijk vanaf een paar stappen terug.

Ondanks dat het iets meer tijd kostte dan ik had verwacht, was het ooit zeker behoorlijk handig en pijnloos. En het was ooit best aangenaam om met een uitzonderlijk patroon te werken. Hier is de klus geklaard!.

Het is kleurrijk, met de blues die eruit springt vanwege de tint van de toonbank, maar het is niet overweldigend. Ik ben dol op het patroon en het helpt onze keuken een stuk vrolijker en huiselijker te maken.

Ik zou willen dat ik ermee weg had kunnen komen door het eindstuk naast de magnetron als gewoon hout te laten. Er waren echter wat gaten en ruwe patch-klussen, dus het moest worden afgedekt.

Om een ​​eenvoudige (en gratis) rand te maken, heb ik met het x-acto-mes enkele reserve-verfroerders op maat gesneden en ze twee lagen van onze trimverf gegeven. Ik heb ze goed op het behang geplakt, zodat ze er samen met de rest van af zullen pellen als de tijd daar is.

Ik had zeker bijna geen papier meer en moest nauwgezet ruimschoots aan elkaar plakken om deze hoek via het raam in te vullen met behoud van het patroon. Ik denk dat het redelijk goed is gelukt, en het is niet meer erg zichtbaar hier terug, maar het was daar een tijdje touch-and-go.

Als je dit project doet, houd er dan rekening mee dat je rekening moet houden met de herhaling van het patroon voor je metingen, en dat het beter is om te veel te bestellen dan te weinig!. We leven nu ongeveer een jaar met onze nieuwe splash en het houdt geweldig.

Huurdersbehang is niet echt papier - het onze is een vinylcoating over een lichte doektextuur - dus het kan tegen een vochtige doek worden afgeveegd. Ik zou er gewoon geen spetters op laten drogen of het zou een vlek kunnen oppikken.

Maar in de verte ziet het er nog net zo fris uit als de dag dat ik het ophang, en ik voel me wenselijk dat het de 1 tot 3 jaar extra maakt die we nodig hebben, eerder dan het uitzoeken van een overgebleven diagram voor deze kamer.

Als we nu maar iets konden doen aan die kasten, handgrepen, lichten, apparaten, plinten. (delen op whimsy wednesday, sarah viert, think and make thursdays, i heart naptime, that diy party, aka design, thrifty decor chick, remodelaholic en a bowl full of lemons - en uitgelicht bij dwell beautiful).

“ik ben iemand die graag herkent hoe dingen werken, dus toen ik mijn nieuwe keuken aan het plannen was, heb ik veel onderzoek gedaan. Oorspronkelijk wilde ik geoxideerde spiegels, maar de prijs was veel meer dan levensecht voor mijn budget.

De reden voor de spiegels was om zoveel mogelijk licht te reflecteren in wat een donkere ruimte kan zijn, omdat het slechts een paar uur of minder per dag direct zonlicht ontvangt.

4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën

Gestucte keuken achterwand wandafwerkingen in stijlvol betonlook - tough walls & floors

Gestucte Keuken Achterwand Wandafwerkingen In Stijlvol Betonlook Tough Walls & Floors Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : toughwalls.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën