Gezellige Woonkeuken Lyon Stedentrip Dit Zijn De Ultieme Hotspots! Ideeën

Ik doe dit - niet zeker of ik je heb geïnformeerd - waar ik het avondeten kook naast bravo's nieuwe show, around the world in 80 plates (die elke woensdag om 22:00/21:00 uur wordt uitgezonden op bravo!!).

Waar ze ook gaan, ik ga. Een beetje. Elke week zijn ze in een andere internationale stad aan het koken en strijden, gestrest en beoordeeld, terwijl ik thuis blijf, wat muziek aanzet, een gerecht maak (overeenkomend met elke stad), en dat allemaal terwijl ik af en toe instagram check en sms-weg– het is leuk!.

De tentoonstelling van deze week vindt plaats in de gastronomische hoofdstad van de wereld, lyon, frankrijk. Eh. Deze buurt had mijn hersens in de war omdat het het equivalent is van iemand die me loslaat in vijftig gecombineerde chanel-boetieks en zegt: je kunt alles hebben wat je maar wilt.

Te veel opties! te veel druk!. Ik had veel problematische gerechten in mijn hoofd, maar ik redde het cirkelen weer rond naar mijn favoriete salade ooit: salade lyonnaise.

Deze salade is alles. Er is een frisée gegooid in een spek-mosterdvinagrette met daarop een perfect gepocheerd ei. En een snufje zout en peper maken het extra mooi.

Niets bijzonders. Totale eenvoud op zijn best. Ik dacht dat mijn favoriete salade nog hoger zou smaken, ingeklemd tussen twee boterachtige briochebroodjes.

Ik neem aan dat ik gelijk had. De sandwich begint met wat spek dat in een koekenpan wordt gekookt. (gewone bacon werkt ook prima!) gehakte sjalotten worden erbij gedaan.

Dan wat roze wijnazijn (sherryazijn werkt ook!). Vervolgens wat dijon-mosterd. Dit is de spekvinaigrette. Zoooo moeiteloos en snel.

Ik kan me dit voorstellen met een verscheidenheid aan speciale salades. Nadat je de eieren hebt gepocheerd, gooi je de frisée met de spekvinaigrette.

Gewoon een beetje milde worp!. (ja, ik loop virtueel door hoe ik een broodje moet maken, maar ik weet niet wat ik nu nog meer moet zeggen.

). 1. Plaats blokjes varkensbuik in een koekenpan, zet op middelhoog vuur en bereid het diner voor tot het spek overal knapperig is, ongeveer 10 minuten.

Voeg gehakte sjalot toe en kook het diner tot het zacht is, een minuut of twee. Voeg roze wijnazijn en mosterd toe aan de pan en breng net aan de kook, roer en zet dan het vuur uit.

2 breng intussen ongeveer 10 cm gezouten water aan de kook in een middelgrote pan en verlaag het vuur tot het nauwelijks borrelt.

Voeg een scheutje witte azijn toe, dit zal de eiwitten helpen stollen. Neem een ​​lepel en draai deze rond in het water, in één richting, zodat er een draaikolk ontstaat.

Breek de eieren één voor één in een ondiepe kom en laat ze in het midden van het borrelende, kolkende water glijden. Kook de eieren ongeveer 3 tot vier minuten, totdat het wit is gestold en de dooier is verfilmd.

Verwijder elk ei met een schuimspaan en laat kort uitlekken op keukenpapier.

5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën

Gezellige woonkeuken lyon stedentrip lyon: dit zijn de ultieme hotspots! - manify.nl

Gezellige Woonkeuken Lyon Stedentrip Dit Zijn De Ultieme Hotspots! Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.manify.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Zwarte Muur De Slaapkamer Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën