Gezellige Woonkeuken Lyon Maison De Chavoires VeyrierDuLac Häuser Zur Miete In Veyrier Ideeën

Liefhebbers van zoetigheid zullen ongetwijfeld genieten van het proeven van de neven van lyon. Dit zijn kussenvormige groene marsepein bites gevuld met chocolade ganache. Je vindt ze in winkels en bakkerijen door de hele stad.

Een meer vullende optie is de brioche aux pralines-rozen, een verleidelijke boterachtige snack ingelegd met felpaarse suikerkruimels. Een andere heerlijke snoeptraktatie is de bugne, lyon's kijk op de donut.

Dat ontdek je in de meeste bakkerijen en patisserieën door de hele stad. Ten slotte bieden de wijngaarden rondom lyon voor elk wat wils; van de droge witte chablis-wijnen van bourgondië tot de donkerrode en volle syrah-wijnen en de milde en fruitige beaujolais.

En voor echte liefhebbers produceren de valleien van de côtes du rhône, die ten zuiden van lyon liggen, enkele van de meest historische en meest geliefde wijnen van frankrijk.

Onder hen is het niet te missen châteauneuf-du-pape. Gezien de titel van lyon als de 'gastronomische hoofdstad van de wereld', is het geen verrassing dat de metropool de thuisbasis is van tal van voedselmarkten en rechtbanken.

Hier zijn er een paar om te proberen als je het geluk hebt om in de stad te wonen. Elke zichzelf respecterende franse stad heeft op zijn minst een paar normale ochtendmarkten buiten met verse, lokale en seizoensgebonden producten.

Enkele van de meest populaire in lyon zijn de marché saint-antoine langs de oevers van de saône op place des célestins en de marché de la croix-rousse, die buitensporig op de hellingen van de wijk croix-rousse ligt.

Als u echter op zoek bent naar een meer multiculturele sfeer die de talrijke bevolking van lyon laat zien, dan omvat de marché salengro bij de metro gare de vaise het geheel van biologische producten tot de noord-afrikaanse en midden-oosterse keuken.

Je zou daarheen moeten gaan, al was het maar om een ​​baghirir te haken, een soort sponsachtige marokkaanse crêpe. De buik van lyon, halles de lyon paul bocuse is een beschermde markt in de buurt van het leerstation part-dieu.

Deze echte organisatie staat bij de lokale bevolking gewoon bekend als "les halles" en is veel duurder dan de gemiddelde straatmarkt. Dat gezegd hebbende, het heeft extra luxe verkopers, plus het voordeel dat het tot 19.

00 uur open is. Ongeacht je budget, ga op gastronomische pelgrimstocht naar les halles. Hier ruik je de kazen bij fromagerie mons of la mère richard en slik je wat oesters bij chez antonin of chez léon.

U kunt ook lonken naar de kleurrijke taarten bij délice des sens of maison victoire. Aanschuiven aan een gerijpte steak of magret de canard-burger bij les garçons bouchers is bovendien een belevenis op zich.

Les halles herbergt bovendien passionnément truffes - maison blanchet, een delicatessenzaak en restaurant dat gespecialiseerd is in elk onderdeel van zwarte en witte truffels.

5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën

Gezellige woonkeuken lyon maison de chavoires - veyrier-du-lac häuser zur miete in veyrier

Gezellige Woonkeuken Lyon Maison De Chavoires VeyrierDuLac Häuser Zur Miete In Veyrier Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.airbnb.at

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën