Stoere Vrouwelijke Keuken Roc Vrouwen In De Amsterdam Verbindt Ideeën

Naast het creëren van een ruimte die slim, samenhangend en doordacht aanvoelt, is het matchen van de kleur van uw muur en kasten een moeiteloze manier om een ​​kleine grijze keuken groter te laten lijken (en wie zou dat niet kiezen).

Kiezen voor open rekken is een andere truc om de ruimte te vergroten, waardoor je keuken veel minder boxy aanvoelt en een hangende focusfactor creëert als deze wordt gestyled met behoorlijke keukenaccessoires.

Als je met een kleinere keuken werkt, is een lichtere grijze kleur een goede keuze om je ruimte uit te breiden. Het is schets 101 dat kleinere gebieden baat hebben bij lichte kleuren, dus kies voor warmte getinte lichtgrijze tinten die fris en helder zullen aanvoelen, maar ook warm en gastvrij.

Het feit dat het gebied klein is, betekent niet dat u ook opnieuw aan het decor moet voldoen. Accessorize uw aanrechtbladen met verloopplanken in verschillende vormen zijn een uitstekende optie, het plaatsen van rails, kruiden en serviesgoed.

Het is dit gevoel van een keuken die in gebruik is, met bij de hand (maar stijlvolle) snuisterijen bij de hand, dat deze ruimte die relaxte, rustieke ervaring geeft waar veel mensen dol op zijn.

Merk ook op hoe in deze grijze keuken de kasten op poten staan ​​- een uitzonderlijke hack voor kleinere ruimtes omdat het het gevoel van extra vloeroppervlak creëert. Noem een ​​grotere dromerige combinatie dan roze en grijs? ga maar, we wachten.

Het is duidelijk dat onze liefde voor vervaagde roze tinten nergens heen gaat, dus dit is niet altijd een look die tot op de dag van vandaag gaat. Roze is de ideale kleur om grijze kasten op te warmen en donkere grijstinten minder dramatisch te maken.

In deze keuken doorbreekt het eiland al het grijs en verzacht het de kamer, het wordt ook gecomplimenteerd door de bijpassende rode tegels aan de achterkant van de oven. Wil je wat zonnigere tinten in een grijze keuken brengen? wees gedurfd en kies een kleurrijk werkblad dat doffe tinten tegengaat.

We houden ervan hoe dit levendige blauw werkt in deze hypermoderne keuken, het brengt eerlijk de blauwe tinten van het grijs naar voren en er is iets een beetje retro aan de kleurblokkering die hier plaatsvindt.

Geel werkt ongetwijfeld ook goed om wat waarschijnlijk een vrij sombere kleur op te fleuren. En je hoeft niet een hele muur of iets dergelijks te schilderen, voeg gewoon een vleugje geel toe in een achterwand of zelfs een grote print als je iets wilt dat je vaak kunt verwisselen.

Kiezen voor een grijze keukenachterwand is een andere optie voor diegenen die graag een vleugje grijs in een grijs-witte keuken willen verwerken.

4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën

Stoere vrouwelijke keuken roc vrouwen in de - amsterdam verbindt

Stoere Vrouwelijke Keuken Roc Vrouwen In De Amsterdam Verbindt Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : amsterdamverbindt.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 4 Moderne Klassieke Woonkeuken Ideeën