Keuken Kleur Plint Met Hogere Onderkasten, Corpus 91 Cm Velthuizen Keukens Ideeën

Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van plinten voor de keuken, is stijl. Als je al een plint in de regio hebt, zou je graag voor een gelijkaardige vervanging gaan, maar versiering is een geweldige kans om iets te kiezen dat echt past bij de stijl van het huis of de mode van je nieuwe decoratie.

Als je een eigentijds interieur hebt, dan zijn meer simplistische plintstijlen hoogstwaarschijnlijk een aanvulling op je huidige inrichting.

Voor hypermoderne woningen moet je lijken te kiezen voor plinten met vierkante randen, afgeschuinde, gespreide of getrapte stijlen.

Meer typische huizen hebben waarschijnlijk al meer uitgebreide plintstijlen, waarbij torus-, ovolo- en ogee-plinten de meest waarschijnlijke kandidaten zijn om uit te kiezen.

Als het gaat om het bepalen van de piek van de plint voor uw keuken, kunt u behoorlijk plooibaar zijn en voor iets gaan dat bij uw eigen smaak past, maar dat ook praktisch zal zijn.

Ouderwetse huizen hebben doorgaans hogere plafonds en zullen daarom niet langer onevenwichtig lijken met zeer buitensporige plinten (zelfs tot 250 mm hoog), terwijl moderne keukens doorgaans hoger zijn om de hoogte van plinten te verlagen.

Wees niet bang om een ​​verklaring af te leggen, hoewel hogere plinten echt een statement kunnen maken, vooral bij het gebruik van contrasterende of gedurfde kleuren.

Als het gaat om het materiaal van uw plint, wordt u opnieuw gedicteerd door de stijl van de ontspanning van het huis. Landelijke keukens zijn misschien beter toepasbaar op eiken, terwijl modernere huizen misschien hoger lijken met een mdf-afwerking.

Er is hier geen absolute regel en zowel mdf als eiken kunnen worden behandeld of geverfd om te beschermen tegen het typische keukenvuil en vet dat u moet kunnen reinigen.

Uw resterende beslissing is hoe u uw keukenplinten afwerkt. Het schilderen van uw plinten in ten minste een halfglans is meestal de beste optie, hoewel u ook gladde satijnverven kunt gebruiken.

De meeste plinten worden al gegrond geleverd en bij meters direct kunt u zelfs uw plint voorgelakt bestellen in elke gewenste kleur.

Als je zelf je plinten portretteert, kijk dan positief naar de verf die je koopt en wees positief om te gaan met iets dat een uitdaging is om te dragen voor keukens die behoorlijk veel verkeer hebben.

Als het op kleuren aankomt, wees niet bang om gedurfd te zijn. Zoveel huizen hebben de populaire wit afgewerkte plinten en hoewel dit geweldig kan lijken, kun je een aantal geweldige ontwerpen krijgen door iets meer gewaagds te kiezen.

Als je donkere muren hebt, kan het kiezen van een plint die qua tint bij elkaar past of juist veel lichter van kleur is, een hoogwaardige uitstraling krijgen.

Evenzo, als je lichtere gekleurde muren hebt, zal het kiezen van een contrasterende donkere kleur voor je plint je zeker helpen om een ​​verbluffende look voor je keuken te krijgen.

Bij meters direct zijn we enorm trots op het assortiment plinten dat we leveren. Daarnaast hebben we een aantal plinten van goede kwaliteit en van hoge kwaliteit, dus waarom bladert u vandaag niet door onze plintstijlen.

Aan plinten en architraven wordt regelmatig het minst gedacht - ze zijn in feite een bijzaak, maar de kleur en toon die je hier gebruikt, kan je kleurenschema maken of breken.

Ik heb enkele suggesties en hints om u te helpen bij het bepalen van de juiste kleur voor uw look.

5 Keuken Kleur Plint Ideeën

Keuken kleur plint met hogere onderkasten, corpus 91 cm - velthuizen keukens

Keuken Kleur Plint Met Hogere Onderkasten, Corpus 91 Cm Velthuizen Keukens Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.velthuizenkeukens.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën