Keuken Kleur Plint Silver Line Keukencollectie Bemmel & Kroon Keukens Ideeën

Vaak gebruiken mensen gewoon een witte of neutrale kleur om door hun huis te gaan, wat goed werkt, vooral als je echt een helder wit gebruikt dat eigenlijk niet veel verandert.

Soms, hoewel een huis kan profiteren van uitzonderlijke tinten wit of onpartijdig als de componenten van de kamers enorm verschillen.

Een donkere, op het zuiden gerichte kamer kan bijvoorbeeld ook profiteren van een andere kleur dan een glanzende, zonovergoten noordwestelijke kamer.

Een glad, onpartijdig of wit zal er uniek uitzien, afhankelijk van de kamer waarin je het gebruikt. Dit is niet per se onjuist, maar je wilt wel even controleren of het effect je bevalt.

Ik raad constant aan om een ​​massief bord te schilderen met twee lagen van de door jou gekozen kleur en het dan door het huis te verplaatsen, zowel overdag als 's nachts met kunstlicht.

Dit lijkt misschien een moeizame taak, maar lang niet zo veel als het opnieuw schilderen van een kamer!. Je kunt er ook voor kiezen om verschillende kleuren te schilderen in kamers in je hele huis.

Ik heb een donkergrijs gebruikt in mijn woonkamer, een middengrijs in mijn keuken en vervolgens een gebroken wit in mijn eetkamer.

Ze vallen allemaal in één, dus ik moest ervoor zorgen dat de kleuren samenwerkten. Wat helpt om het te laten werken, ook al heb ik één trimkleuring voor mijn plinten en architraven die ik op een bepaald punt van het huis neem.

Deze tint wordt mijn link voor het schema en helpt het kleurpalet te laten vloeien. Deze foto hierboven is het beste voorbeeld van aangrenzende kamers met buitengewone kleuren/tonen/behang die werken omdat je een bepaalde witte verbindingskleur hebt.

Ik heb een artikel geschreven over het gebruik van witte randen aan de buitenkant, wat ook relevant is voor interieurs. Meestal zou je de gekozen kleur ook gebruiken voor je plinten en architraven op de binnendeuren - tenzij je mooie bomendeuren hebt die je graag wilt behouden - en je kunt het ook koppelen aan andere accentgebieden zoals planken, boekenkasten en keukenkasten.

Als alternatief kunt u uw binnendeuren gebruiken om een ​​kleurstatement te maken. Voorbij zijn de dagen dat we een hele muur kiezen en elke andere kleur schilderen, je moet anders denken over hoe je kleur introduceert en deze foto hieronder laat je zien hoe succesvol dit idee kan zijn.

Plinten en architraven zijn wit om bij de muren te passen, terwijl alle deuren, samen met de externe, prachtig blauw zijn. Als je gepoedercoate huisramen hebt, kun je deze niet inruilen, maar als je houten ramen hebt, kun je ze uitkiezen om ze hetzelfde te schilderen of ze te markeren.

Over het algemeen zouden ze hetzelfde worden geverfd, maar je kunt een echt statement maken door de frames een uitzonderlijke kleuring te geven - zorg er gewoon voor dat je eersteklas ramen hebt, want je zult er de aandacht op vestigen!.

5 Keuken Kleur Plint Ideeën

Keuken kleur plint silver line keukencollectie - bemmel & kroon keukens

Keuken Kleur Plint Silver Line Keukencollectie Bemmel & Kroon Keukens Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bemmelenkroon.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6 Kleur Slaapkamer Kiezen Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Zwarte Muren Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën