Industriele Keuken Ideeen Industriële Kenmerken & Inspirerende Voorbeelden Ideeën

Industriële stijl iets is over het algemeen een grote hit. Het is gemakkelijk te realiseren, ziet er meestal fantastisch uit en is functioneel, dit is vooral super in een keuken.

Het is bovendien een veelzijdig concept dat kan worden aangepast aan de individuele, niet-openbare smaak van zwemkleding. Een deel van wat het zo'n prachtige stijl maakt, is de realiteit dat historische objecten kunnen worden omgevormd tot iets nieuws, waardoor een kamer met een nostalgische sfeer ontstaat.

Rekening houdend met de beroemde trend, hebben we een lijst samengesteld met keukens die alle factoren van industriële stijl vertonen. Elke keuken bevat industriële elementen, of het nu verfijnd of voor de hand liggend is, terwijl het uiteindelijk totaal uniek is.

Ben je klaar om verliefd te worden?. Houd je van de industriële stijl? test deze coole add-ons die u zullen helpen de look te krijgen: 50 meubels in industriële stijl & woondecoratie accessoires.

We begrijpen dat pix een voortreffelijke voorraad schetsinspiratie kan zijn, dus dit artikel kan bovendien gelieerde links bevatten die u naar een uniek decoritem leiden.

Het klikken op een link kan er bovendien toe leiden dat een deel van de opbrengst wordt uitbetaald aan www. Decoist. Com. Als er één stijl is die nederigheid, bruikbaarheid en betaalbaarheid viert, dan is het wel de industriële stijl.

Wat enkele decennia geleden begon als een milieuvriendelijke werkomgeving, veranderde al snel in een prachtige stijl die langzaam zijn weg vond van functionele huizen in loftstijl naar uitgestrekte villa's en eigentijdse penthouses.

Over generaties heen is het een trend die nooit lijkt te verdwijnen! en er zijn maar weinig plekken in de woning die zo genieten van de schoonheid en het bescheiden gemak van de industriële stijl als de keuken.

Als je het nu nog niet geprobeerd hebt, is 2015 een uitermate goed moment om over te stappen op een keuken in industriële stijl. En we hebben een geweldige collectie van 100 keukens in industriële stijl om je onderweg te inspireren.

Terwijl sommigen moderne esthetiek combineren met industriële elementen, houden anderen vast aan het klassieke, loft-geïnspireerde ontwerp. Duik erin en ontdek!. Dit is een stijl die helemaal draait om ruwe textuurschoonheid op zijn diversst.

In eenvoudiger bewoordingen, ga bij het plannen van de industriële keuken uit van baksteen, tegels en zelfs betonnen muren. Subway-tegel is de go-to-trend voor industriële en hedendaagse mode, maar het kan nogal prijzig worden.

Voor een eenvoudig alternatief kunt u een metrotegel of faux baksteenbehang krijgen dat uw keuken absoluut radicaal zal veranderen, naast een serieuze renovatie. Deze metrotegelset van macy's wordt geleverd in vier panelen van 10 × 10 inch of je kunt zelfs een rol baksteenbehang van 33 voet krijgen van macy's.

Bakstenen muren zijn zeker een favoriet onder huiseigenaren en leiden momenteel het peloton, maar vergeet nu niet de prijs van zichtbare metalen oppervlakken en de juiste vloer, die de keuken naar een geheel nieuw niveau tillen.

Van houten vloeren met chevron- en visgraatpatronen tot donkere, geverfde vloer die de industriële keuken zeker een ‘vintage’ look geeft, de alternatieven zijn eindeloos.

Gooi in een prachtige metro betegelde backsplash en enkele open planken, en je hebt een fascinerende keuken.

4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën

Industriele keuken ideeen industriële keuken: kenmerken & inspirerende voorbeelden

Industriele Keuken Ideeen Industriële Kenmerken & Inspirerende Voorbeelden Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurvoorbeelden.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Bad Op Pootjes Ideeën 6X Liefde Terracotta Potten Tips 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën 6X Super Goed Inloopdouche Inspiratie Ideeën 5X Servieskast Ouderwets Modern Tips 5X Landelijke Kleuren Verf Tips X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 5X Galerij Gedroogde Bloemen Decoratie Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 4 Vt Wonen Webshop 3 Beste Webshops Volgens Shopnavigator 4X Tips Opbergen Tijdschriften 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 6X Schoenen Opberg Ideeen Tips 6 Rust Slaapkamer Dieper Slapen Ideeën 5 Voorbeelden Ruime Zithoek Kies Je Kleur Van Bank? 10 Ideeën Uit Een Eeuwenoud Boek