Industriele Keuken Ideeen Moderner Küchenstil Industrial Style Ideeën

Ooit naar een echt geweldige keuken in industriële stijl gekeken en je afgevraagd hoe de eigenaar van een huis zo'n unieke maar betoverende ruimte heeft samengesteld? het spreekt voor zich dat het selecteren van het juiste decor en de juiste accessoires die bij de mode passen, een lange weg gaat om de klus te klaren.

Maar buiten het voor de hand liggende gaat het erom uw keuken een geweldige persoonlijkheid te geven die uw eigen smaak weerspiegelt, als alternatief voor het gewone pad.

De beste manier om industriële flair aan uw keuken toe te voegen, is door uw normale led-lampen te vervangen door een lamp in edison-stijl.

Edison-lampen kenmerken een antieke gloeidraad die elke normale milde armatuur kan vergroten. Je kunt een 6-pack edison-lampen op amazon krijgen die niet langer alleen stijlvol zijn, maar ook dimbaar en multifunctioneel.

Breng geborgen items, doe-het-zelf hangers en stoelen, een slim keukeneiland, op maat gemaakte planken en kasten gemaakt van oud schroot dat vuil in de tuin verzamelt of een aantal prachtige vlooienmarktvondsten mee om dit charisma van exclusiviteit in te luiden.

Voor sommigen draait het omarmen van het industriële om het ontdekken van een stabiliteit tussen hedendaagse verfijning en edgy boventonen die de mode levert.

Deze samengestelde fusie tussen beide patronen werkt absoluut prachtig, en je kunt de mate van rauwe, industriële schoonheid die je in de keuken wilt verhogen of verlagen door simpelweg een paar decorstukken in de loop van de tijd toe te voegen of te verwijderen.

Een chique industriële keuken heeft een positieve ervaring van uitnodigende zachtheid, staat meer open voor glanzende, chique kasten en werkbladen en is sterk afhankelijk van verlichting, het plafond en de muren eromheen om een ​​industriële smaak te leveren.

Grijs is een geweldige kleurvoorkeur voor de elegante industriële keuken, omdat het de staalachtige korrel van de industriële stijl combineert met hedendaagse verfijning.

Degenen met grafische toewijdingsproblemen kunnen beginnen met het gebruik van industriële verlichting in hun bestaande keuken met edison-lampen en vervolgens geselecteerde delen gedurende een bepaalde tijd (zoals de barkrukken of de kasten) veranderen om die perfecte combinatie te ontdekken tussen de hedendaags en industrieel.

Door simpelweg een set metalen industriële barkrukken zoals deze van costaway toe te voegen, kan de ruimte meteen groter worden.

De 24-inch krukken zijn verkrijgbaar in zowel brons als zwart om aan uw behoeften te voldoen en hebben zelfs een optionele rugleuning.

Als je niet weet hoe je industriële stijl in je kleine keuken kunt brengen, zou een bistroset de perfecte middenweg zijn. De kleine metalen en houten tafel met een bijpassend paar barkrukken voegt unieke texturen en industriële factoren toe aan elke keuken.

4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën

Industriele keuken ideeen moderner küchenstil: industrial style

Industriele Keuken Ideeen Moderner Küchenstil Industrial Style Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.stall.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën