Zwart Wit Vloer Keuken En Voor Altijd Inspiratie Ideeën

Door zwarte en witte tegels te combineren, kunt u een kleurenpalet krijgen dat uw vloerstijl een zeer dramatische uitstraling geeft. Een dambordstijl is goedkoop en veelzijdig, en het verbetert tal van keukenstijlen.

Neem de tijd om de juiste vloertegels te kiezen en u zult op geen enkel moment spijt hebben van uw beslissing. Keramische tegels zijn de beste optie, omdat ze gemakkelijk te installeren zijn, bestand zijn tegen voetverkeer en een leven lang meegaan.

Porseleinen zijn duurzaam, absorberen geen water en ze zijn vlekbestendig, maar hebben een prijs. Gepolijste graniettegels zijn krasbestendig en bestand tegen overmatig verkeer.

Leisteentegels zijn zeer duurzaam en compact, en u kunt schoonheid en functie toevoegen met een mozaïektegel. Als uniek jouw ding is, kies dan voor glastegels. Een geheel witte of geheel zwarte tegel kan u een uitstekende uitstraling geven.

Gebruik metrotegels voor een backsplash in de keuken. Ze bieden u een breed scala aan kleurideeën. Witte metrotegels geven je een luchtige, levendige uitstraling, terwijl zwarte je een krachtig contrast en balans geven.

Ook marmer, keramiek, porselein en glas moeten worden overwogen, en zwart-witte metrotegels zorgen voor een tijdloze uitstraling. Tegels kunnen ook als accent worden gebruikt als je ervoor kiest om iets persoonlijks te creëren.

Om je backsplash levendiger te maken, kun je je keukenkasten altijd in een andere kleur schilderen. Witte kasten met deuren in de stijl van een shaker kunnen een delicaat tijdverdrijf in uw keuken brengen.

Een mozaïekmuur met zwarte en witte spaanse tegels kan hetzelfde. De scheidingswanden zijn een normale plek waar je mozaïeken, patronen en silhouetten kunt laten zien. Kunst aan de muur, maar ook contrasterende afbeeldingen, kunnen uw keuken leven inblazen, en zwarte wandklokken, kunstwerken of foto's met zwarte randen kunnen witte muren accentueren.

Je hoeft echt geen enkele simpele kleur voor je muren te gebruiken. Speel met de kleuren van zwart en wit om de look te krijgen die je wilt. En vergeet niet: je kunt meestal geometrische patronen of bloemmotieven op een behang gebruiken om een ​​levensstijl te creëren, zelfs als je het absoluut probeert.

Als u niet de voorkeur geeft aan elke kleur op de muren, backsplash of vloer, kunt u ze in uitzonderlijke gebieden gebruiken. Verf bijvoorbeeld de muren wit en krijg een zwart bureau en stoelen.

En je moet jezelf niet uitsluiten van normale kleuren, maak gebruik van de kleuren van beide. Zwart wordt moeiteloos vervangen door donkergrijs en wit door ivoor. Een zwart-witte keuken verandert een saaie, saaie ruimte in een aantrekkelijke, verfijnde.

Bovenstaande ideeën kunnen u uw droomkeuken opleveren. Moderne keukens hebben de neiging om prachtig te zijn, en ze zijn nog beter in zwart-wit. De elegante, eenvoudige lijnen en het prachtige contrast maken hun pracht moeilijk te missen, en je moet dit op een slimme manier doen, om die ontspannende sfeer te krijgen en je je werk te laten doen.

Dus ik ga gewoon van tevoren en gooi dit hier omdat het een concept is waar ik al een tijdje over nadenk: wat vinden we allemaal van zwart-witte dambordvloeren?. Een deel van mij gaat meteen naar gruwelijke vinylvloeren die de keukens van vervallen huurappartementen sieren met stof dat zo dicht in de getextureerde groeven zit dat ze nooit meer schoon zullen zijn.

(euh, sorry voor dat beeld. ).

4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën

Zwart wit vloer keuken en voor altijd inspiratie

Zwart Wit Vloer Keuken En Voor Altijd Inspiratie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.originalstyle.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Lichte Gordijnen Slaapkamer Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 6 Kleuren In De Slaapkamer Ideeën