Zwart Wit Vloer Keuken ZwartWitte Keuken? Kies Uit Diverse Stijlen, Afwerkingen & Modellen Ideeën

Het andere deel van mij gaat naar paleizen en ingangen die in marmer zijn gelegd zoals versaille, en ik blijf er maar aan denken. Gezien de juiste omgeving, neem ik aan dat die zwart-witte vloeren ronduit dromerig kunnen lijken! zoals dit:.

Je vraagt ​​​​je misschien ook af waarom deze tegel in vredesnaam (of waar in ons huis) zou leven. Welnu, zoals ik eerder deze week aanhaalde, is onze volledige keldervloer bedekt met saltillo-tegels.

En naast de prijsklasse om ze absoluut af te werpen, word ik creatief. Een optie? schilder ze. De keuken beneden zou de meest natuurlijke ruimte zijn voor dit type vloer, maar ik weet niet meer zeker of dit de sfeer is die ik wil.

Op dit moment neig ik naar het natuurlijk houden van de tegel in de keuken, en dit te doen verschijnen in de wc of wasruimte. Maar. Als we vastbesloten waren om een ​​beetje moderner, makkelijker en wit te gaan (zoals de kamers hierboven!), zou ik kunnen zien dat het werkt!.

Ik hou ook gewoon van de manier waarop het eruit ziet met een marmerbehandeling. (voeg hier coronaire hartogen in. ). Deze versleten keuken met marmeren vloer is mijn droomscenario.

Helaas, bovendien nu niet praktisch of in het budget. Maar ik kon je deze niet laten zien. Ik denk echt dat onze vloer in zekere zin extra zou moeten opgeven als we de tegel zouden schilderen, omdat de plaats rond elke tegel veel groter zou zijn dankzij de voeg.

Hmmm. Grappig genoeg dacht ik dat deze look helemaal niet zou werken in onze woning totdat ik dit huis zag ontworpen door - wie anders - magnolia home. Nu wil ik niet alleen alle bogen in mijn huis inlijsten en de bekleding grijs schilderen, maar ik realiseer me ook hoe belangrijk het is om een ​​beetje warmtehout te hebben om deze vloeren echt goed te laten voelen.

De ethische van het verhaal hier is dat deze vloeren eerlijk gezegd veel extra veelzijdig zijn dan ik eerst dacht! deze ambachtsman-ontmoet-boerderij-look is echt mijn jam.

En hoewel ik niet verwacht dat onze kelder deze stijl zo veel zal aannemen, is het prettig om te zien dat dit wel kan. De wasruimte! de mijne ziet er niet zo gepolijst uit als deze schoonheden, maar ik denk dat een klassiek dambordpatroon hier de beste ervaring is.

Ook in ons huis is onze kelderverdieping in feite de wasruimte. En ik ben dol op een dambordoverloop of entree. Ik veronderstel bovendien dat dambord echt mooi combineert met verschillende patronen zoals - ahem - behang.

Dat zou erg leuk zijn in een scenario voor een wasruimte, evenals een scenario in de badkamer.

4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën

Zwart wit vloer keuken zwart-witte keuken? kies uit diverse stijlen, afwerkingen & modellen

Zwart Wit Vloer Keuken ZwartWitte Keuken? Kies Uit Diverse Stijlen, Afwerkingen & Modellen Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.eggo.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën