Trolley In De Keuken Kücheninsel Arbeitstisch Www.cozychic.de Ideeën

Het resultaat is de multifunctionele keukentrolley uitgerust met een uittrekbare pinnacle die kan worden gemaakt van verschillende materialen, hout of ceppo di grè porcellanato, met een opening als onderscheidend kenmerk, met een afvalbak eronder.

Begrijp je wanneer je groenten hakt en snijdt en alle restjes op de snijplank achterblijven? dit probleem wordt opgelost dankzij dit zeer eenvoudige maar buitengewoon realistische systeem.

Om de verwerkingstijden te maximaliseren, is de trolley uitgerust met een messenrek dat indien nodig extra kan worden uitgetrokken. Het compartiment eronder, aan de andere kant, kan worden gebruikt om flessen, borden en glazen te winkelen en zo te profiteren van dezelfde opslagruimte.

De vorm kan in pinstripe oak siermelamine, gelakt of metaal zijn en hij is uitgerust met wielen zodat u de trolley kunt verplaatsen naar de plaats waar hij nodig is.

Ben je al verliefd geworden?. Design serveerwagen - keukenwagen, rolcontainer, zwart & wit gemaakt van staal en eikenhout - handgemaakt - massief eiken - overmatige verwerking bevredigend - opslaghuis - wijnglashouder - rubberen en kogelgelagerde wielen productgegevens: afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 84cm x 96cm x 40cm stof: eiken (natuurlijke was waterafstotend), gepoedercoat staal (waterkrasbestendig).

Kan ook buiten gebruikt worden, maar moet wel zo droog mogelijk zijn. Leveringsomvang:. Deze serveerwagen kenmerkt zich door zijn minimalisme. De metalen hoek zorgt voor een slanke rand en dit zorgt voor een mild effect.

Dit wordt gemengd met een gigantisch en grafisch gebied. Het houten lichaam steekt monumentaal uit het staal. De bovenste opbergruimte is in verstek gelijmd en maakt de vorm optisch compleet.

De pinnacle two afdekplaten kunnen naar wens gebruikt en geplaatst worden. Binnen in de berging bevinden zich verdelers, eveneens van echt hout. Daaronder zijn spijlen aangebracht waarin wijnglazen kunnen worden geplaatst.

In het achterste gedeelte zijn flessenhouders in het hout ingebed, zodat er tijdens het rijden geen flessen kunnen wegglijden of omvallen. Samenvattend past de console feilloos in en is dankzij de gebruikte materialen van zeer hoge kwaliteit.

Met een stevige handgreep en wielen kan de unieke plum® houten cook-a-lot trolley kitchen door het huis worden gerold zodat kinderen maaltijden en smakelijke traktaties kunnen serveren aan al hun vrienden en familie.

De keuken heeft een tweezijdig schema boordevol spannende kookelementen - veel ruimte voor vrienden om mee te doen!. De keuken met houten trolley is gemaakt van stevig en stevig hout en is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Het is ingericht met houten kookaccessoires om direct mee te spelen. Let op, deze webpagina kan worden afgedrukt met behulp van de gewone afdrukopties op uw computer.

4 Trolley In De Keuken Ideeën

Trolley in de keuken kücheninsel arbeitstisch - www.cozychic.de

Trolley In De Keuken Kücheninsel Arbeitstisch Www.cozychic.de Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.cozychic.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën