Trolley In De Keuken Een Is Enorm Handig Keukenhulpjes Ideeën

Het antwoord: 'we merkten een trend naar celmeubels, vooral als het gaat om het verbinden van uitzonderlijke woningen en doelgerichte ruimtes. Maar we merkten ook dat er niet veel overtuigende oplossingen meer waren voor de keuken.

Dus kwamen we op het idee om een ​​mobiel keukenhulpmiddel te ontwerpen dat formeel past bij een next125-keuken en esthetiek en functie combineert. '. Dankzij de variabele elementen kan het heel gemakkelijk worden aangepast aan verschillende behoeften.

Volgens het idee van de ontwerpers moet de trolley met name dienen als een handig hulpmiddel in de keuken en eetruimtes om te helpen bij voedselinstructie en -service, of als mobiele bar.

Maar het gebruik ervan is nu niet beperkt tot de keuken - het eenvoudige uiterlijk maakt het net zo geschikt voor gebruik in andere ruimtes, zoals de slaapkamer. Next125 keukens worden gekenmerkt door duidelijke spanningen en een gereduceerde vormentaal, maar hoe heeft de schetsgroep deze sympathieke vorm voor de trolley precies ontdekt? ‘het begon allemaal met een ‘uitgesneden’ kubus, om zo te zeggen.

Door middel van schetsen, prototypes en testen werd de uiteindelijke vorm steeds duidelijker. Het kubieke formaat is uniek en tijdloos, maar biedt tegelijkertijd meerdere opbergmogelijkheden.

’. Het lay-outsysteem wordt duidelijk gemaakt in een kort filmpje van next125, waarin de vormvinding door middel van tekeningen begrijpelijk wordt gemaakt. De plangroep merkt op: 'de onderneming met de trolley was ooit dat we hem een ​​zeer filigrane uitstraling wilden hebben.

We hebben dit gedaan door te buigen en lid te worden van de schaal van een 4 mm dikke aluminiumplaat - eventuele zichtbare lasnaden buiten beschouwing gelaten. '. De ‘trolley’ wordt aangeboden in drie variaties voor unieke doeleinden: als keuken-, serveer- of bartrolley.

Het basislichaam met 4 wielen en een stanggreep in onyx zwart is in elk geval identiek. De extra uitrusting in kruidig ​​eiken geeft gebruikers echter de mogelijkheid om het te individualiseren.

De ‘trolley’ past onder de next125 kooktafel als onderdeel van een keukenblok of is duidelijk te gebruiken als klein mobiel meubelstuk. Met de best of interior award en de german design award heeft next125’s ‘trolley’ al twee prestigieuze prijzen gewonnen.

Maar als nieuwkomer heeft hij nog een lange weg te gaan – niet alleen op het gebied van prijzen, maar ook op uitstapjes in de woning: bijvoorbeeld van de keuken naar de studeerkamer en weer terug!.

Vooral koude dranken, de ingrediënten die de lunch willen koken voor het personeel, of de gereedschappen die nodig zijn voor een formeel diner, zijn met behulp van serveerwagens uit ons assortiment gemakkelijk en snel naar de regio te vervoeren.

Slimme functionele details maken de perfecte service nog beter.

4 Trolley In De Keuken Ideeën

Trolley in de keuken een is enorm handig - keukenhulpjes

Trolley In De Keuken Een Is Enorm Handig Keukenhulpjes Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : keukenhulpjes.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Van Beth Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën