Beton In De Keuken Holz, Und Viel Platz Tinello & Interieur Ideeën

Modern, verstandig en tot in de puntjes geconstrueerd – beton is het laatste materiaal voor gebruik in geavanceerde keukens.

Toch gebruiken maar weinigen het volledig. Door de vloeiende aard van het concrete potentieel kan het worden omgevormd tot een oneffen kunstwerk.

Het kan worden gebruikt voor werkbladen, vloeren en alles daartussenin. Maar om het volledige potentieel te benutten, moet u weten hoe u deze beproefde stof in uw ruimte kunt volgen.

U moet de mix van betonelementen in uw keuken precies goed hebben, anders wordt uw keuken snel koud en onaangenaam.

Lees verder voor verstandige manieren om het meest praktische materiaal toe te voegen aan uw keuken en daarbuiten.

Ze kunnen ook "trendy" lijken, maar betonnen werkbladen zijn al vele jaren rond. Als zodanig hebben ze de sprong gemaakt van mode naar industrieel chic keukenicoon.

Mat en warm grijs met delicate golvende patronen, betonnen werkbladen hebben in feite alle elementen van traditioneel marmer, voor een fractie van de prijs.

Combineer je werkblad met houten kasten en contrasterende apparaten om warmte toe te voegen. Als je gezegend bent met betonnen scheidingswanden in je keuken, laat dan het penseel vallen en ga weg zoals het is.

Betonnen wanden zijn perfect geschikt voor zowel een industriële keuken als een moderne ruimte. Interessant is dat beton een materiaal is dat gelijke componenten moeilijk en subtiel is - perfect voor het creëren van een gedurfd statement.

Als je geen betonnen muren hebt om mee te werken, is het bereiken van de look enorm eenvoudig en betaalbaar.

Je kunt zelfs doe-het-zelf doen, afhankelijk van hoe ruw je het resultaat wilt hebben. Je wilt niet voor een industriële uitstraling gaan om een ​​betonnen vloer te kiezen.

Veel mensen denken dat een betonnen vloer gemakkelijk te onderhouden, duurzaam en kosteneffectief is, maar het kan ook op veel speciale manieren worden aangepast.

Kleur je betonnen vloer met een warmere tint, of kies voor een patroonschets die past bij je gewone ontwerp.

Door de flexibiliteit die beton biedt, steekt het met kop en schouders uit boven gebruikelijke vloerstoffen zoals linoleum en tegels.

Er zijn maar weinig plekken in uw keuken waar beton uw huidige materiaal niet kan vervangen. En kasten zijn geen uitzondering.

Betonnen oppervlakken hebben eigenschappen die voortdurend uniek zijn - waardoor het een tijdloos materiaal bij uitstek is voor op maat gemaakte keukens.

Het toevoegen van betonnen kastfronten helpt bij het verankeren van uw aanrecht. Het ziet er niet alleen naadloos en stijlvol uit, maar geeft ook een gevoel van stevigheid.

Als u op zoek bent om uw industriële keukenreferenties een stap verder te brengen, kan een set gegoten betonnen hanglampen de slag slaan.

Ondanks zijn duidelijk duurzame eigenschappen, zien betonnen hangers er uitgesproken elegant uit. Kies voor een gouden of koperen binnenvoering om te genieten van de warme honinggloed die deze lampen bieden.

Hoewel deze nu in grote lijnen beschikbaar zijn om online te kopen, is het vrij pijnloos en bevredigend om ze zelf te maken.

4 Beton In De Keuken Ideeën

Beton in de keuken holz, und viel platz – tinello & interieur

Beton In De Keuken Holz, Und Viel Platz Tinello & Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tinello.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 4 Vloerkleed Aan Muur Groen Tapijt Lijkt Tegen De Muur, Dus Dit Moet Je Doen 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 6X Kaars In Fles Tips 5X Kussens Met Opdruk Tips 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5X 75X Badkamers Voorbeelden Ideeën 5X Meubels Van Leer Tips 5 Boomhut In De Tuin Plaatsen Je Eigen 5X Plantenbak Voor Binnen Tips 5X Afbeeldingen Favoriete Designstoelen Ideeën Zwart Witte Tegelvloer Wit Te Koop Fotoreportage 6X Landelijk Modern Interieur Tips 6X Mooi Bed Amerikaans Opmaken Ideeën 5X Mooiste Roze Badkamers Ideeën