Beton In De Keuken Oud Eiken Met BetonStuc Restylexl Ideeën

Barkrukstoelen van beton lijken in eerste instantie misschien een ongewone gedachte, maar bij nader inzien zul je zien dat het een fascinerend hedendaags loftaccent uit het midden van de eeuw is.

Door deze robuuste ankers te combineren met de warmere texturen van hout voor de poten, is het resultaat echt uniek. Sommige krukken zijn ook toegankelijk met geborstelde stalen poten als je de industriële keuken een stap verder wilt laten lijken.

Beton is een ongelooflijke voorkeur in elke moderne keuken in combinatie met complementaire texturen en oppervlakken. Ruw hout is bijvoorbeeld de ideale yin voor de yang van beton. Om meer te weten te komen over het aantal materialen dat u in uw ruimte kunt gebruiken, klikt u door naar meer ontwerpideeën of keukenstijlen.

Of je nu aanneemt dat betonnen keukens een voorbijgaande rage zijn of een blijvertje, één onderdeel is zeker, ze zijn indrukwekkend. Heel bijzonder. Wie had gedacht dat de identieke stof waarvan je trottoirs hebt gemaakt, er zo mooi uit zou moeten zien? overtuig uzelf.

Ik heb een aantal concrete keukenideeën samengesteld die u in werkelijkheid aan het denken zouden moeten zetten. Waarom houden mensen zo van een betonnen keukenblad? welnu, ze bieden iets dat de meeste verschillende aanrechtmaterialen niet bieden.

Ze geven je een industriële uitstraling waar maar weinig andere materialen aan kunnen tippen. Die robuustheid geeft een bepaald beeld dat op positieve plekken absoluut gewenst is. Denk aan een loft-appartement of een ultramoderne nieuwbouwwoning.

Ze hebben vaak een gepolijste betonnen vloer of betontegel die de uitstraling gezond maakt. Omdat het voor de meesten een bekend materiaal is, betekent dat dan dat je er zelf een kunt maken? welnu, het is echt mogelijk om je eigen te maken.

En veel mensen doen dat met wisselend succes. Onze concrete keukenideeën hieronder moeten u laten zien wat er mogelijk is. Het is een feit dat je, als je moet kiezen om je eigen te maken, mogelijk veel geld bespaart.

Met beginnende retailuitgaven van $ 70 per vierkante voet, hoeft u alleen maar aan de besparingen te denken. Nadenken over het maken ervan en het absoluut maken ervan zijn twee speciale dingen.

Er kan van alles mis gaan en er zijn genoeg factoren om over na te denken bij je keukeninrichting. De grootste angst zal voortdurend het gewicht van hen zijn. Vaak hebben vloeren en keukenkasten versteviging nodig om het gewicht te dragen, vooral als je een massief betonnen keukeneiland hebt.

Ze hebben bovendien heel wat extra zorg nodig dan andere stoffen zoals graniet. Door de poreuze aard van hun vaardigheden willen ze regelmatig worden verzegeld en verzorgd. Dit geldt ook voor andere delen van de keuken die bovendien van beton kunnen worden gemaakt, zoals een gootsteen, achterwand of betonnen eiland.

Als je onze concrete keukengedachten hebt doorgenomen en je overweegt betonnen werkbladen als een serieuze optie, denk dan eens na over de volgende voor- en nadelen. Het noodzakelijke aspect om te begrijpen is dat u uw concrete creativiteit niet hoeft te beperken tot uw betonnen oppervlakken.

Als u op zoek bent naar beton in de kookruimte van uw keuken, dan zijn er talloze mogelijkheden zonder dat u uw werkbladen hoeft te vervangen.

4 Beton In De Keuken Ideeën

Beton in de keuken oud eiken met beton-stuc - restylexl

Beton In De Keuken Oud Eiken Met BetonStuc Restylexl Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : restylexl.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Tips Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Rommelige Vintage Keuken Ideeën