Beton In De Keuken Küchen Im Betonlook Ekelhoff Ideeën

Als je in het begin van de jaren 2000 betonnen aanrechtbladen in de keuken probeerde te gebruiken en de manier waarop moeilijk en het eindproduct rommelig was, zag, zegt fu-tung cheng, oprichter en directeur van cheng design, nog een keer kijken.

Hoewel hij nu huizen ontwerpt, kreeg hij zijn start in de keuken- en badindustrie. Tot op de dag van vandaag blijft beton zijn ontwerpkenmerk en in 2002 schreef hij letterlijk het e-boek over het onderwerp: "concrete countertops: designs, forms and finishes for the new kitchen and bath (taunton press)", dat meer dan 300.

000 exemplaren. Sinds de publicatie van het boek is er veel veranderd. "we waren dit grote, dikke, zware, gebruikelijke beton aan het storten dat je een beetje dik moet maken om kracht te bouwen", zegt cheng.

"nu, in de afgelopen 20 jaar, met de evolutie van de betontechnologie, kunnen we dunner en zeker spuitbeton op oppervlakken gieten en deze prachtige betonvormen maken die versterken wat je ermee kunt doen.

". Hoewel ze niet te kloppen zijn voor diagramopties, hebben betonnen werkbladen nu niet zonder hun beperkingen. Cheng waarschuwt dat het niet zomaar een 'vervangend marmer' is.

Alvorens er een te specificeren, moeten bouwers en ontwerpers goed thuis zijn in de execs en contra's van betonnen werkbladen. Het leuke van beton is dat het ongebonden wordt met behulp van de obstakels die verschillende geoogste materialen zoals graniet, marmer en kwarts hebben.

Beton kan in de meeste kleuren worden geverfd, in elke maat en vorm worden gegoten en worden ingelegd met materialen die patronen onder het oppervlak kunnen creëren. "je kunt schelpen, glas, metalen plaatsen", zegt jose silvas, inkomens- en reclame- en marketingadviseur voor smooth-on, de moederonderneming van de beroemde betonproducent buddy rhodes.

"het heeft deze speciale schoonheid en mensen zijn absoluut creatief, vooral in de vs. ". Maar cheng waarschuwt om niet langer te extravagant te gaan en de natuurlijke pracht van beton weg te nemen.

“ik ben geen groot voorstander van felle kleuren. Ik heb meestal het gevoel dat de pracht van beton is dat het neutraal is, "zegt cheng. Elektrisch geel, felroze is niet zijn stijl.

In plaats daarvan kiezen ontwerpers en bouwers voor kleuringen en patronen die tijdloos zijn, zodat het aanrecht werkt, zelfs als trends komen en gaan. Aan de andere kant moeten autoriteiten die betrokken zijn bij betonnen keukenbladen er niet voor terugdeinzen om creatief te zijn met de inlays en kleuren.

Cheng zegt dat bouwers extra stenen in de betoncombinatie kunnen opnemen en vervolgens de vloer kunnen polijsten om de eigenschappen van de stenen echt uit te voeren. Voor kleuren die zullen opvallen, behalve dat ze uit de mode raken, zijn er bovendien veel opties.

"je moet geen kleuren toevoegen die opvallen in een rivierbedding, maar je kunt prachtige kleuren hebben van off-rood, blauw, paars, en ze zien er allemaal top en natuurlijk uit", zegt cheng.

4 Beton In De Keuken Ideeën

Beton in de keuken küchen im betonlook ekelhoff

Beton In De Keuken Küchen Im Betonlook Ekelhoff Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : kuechen-ekelhoff.de

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6 Beste Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën