Hout In De Keuken Naturholzküche Mit Klarer Linienführung Tinello & Interieur Ideeën

“door hout op deze manier in lagen te leggen, wordt ook de natuurlijke neiging van het hout om te versterken en krimpen verminderd, wat betekent dat het ideaal is om op vloerverwarming te leggen en in ruimtes zoals keukens te gebruiken.

'het aangename van een parketvloer wordt grotendeels bepaald door de diepte van de toplaag van hout (de zogenaamde slijtlaag).

Hoe dikker de slijtlaag, hoe hoger qua look, feel, sound en duurzaamheid. ’. Geregenereerd hout is een andere optie voor houtgrond en kan zowel als massief hout of in de vorm van een samengestelde vloer worden gebruikt.

Maar is het ook geschikt voor keukens?. 'er is niets om te zeggen dat teruggewonnen en antieke vloeren niet in een keuken mogen worden gebruikt, vooral als ze een technische constructie hebben', zegt robert walsh.

'het is altijd het beste om grote ophopingen van water uit de buurt te houden bij het gebruik van een houten vloer, maar dankzij onze interne afwerkingen zijn onze vintage en teruggewonnen houtsoorten in staat om terug te botsen in tegenstelling tot dagelijkse spatten en morsen.

'reclaimed pine, bijvoorbeeld, is een hout dat van nature heel gemakkelijk en licht is en tegelijkertijd kalmerende eigenschappen heeft, waardoor het perfect is voor gebruik in de keuken, terwijl teruggewonnen teak bestand is tegen rot, insecten en bederf, wat betekent dat het elke andere levenslange wens voor elke kamer, zoals de keuken.

'kiezen voor teruggewonnen of antieke houten keukengrond gaat veel verder dan karakter kopen', voegt hij eraan toe.

'geregenereerde struiken verminderen de impact op het milieu door hergebruik, helpen bossen in stand te houden door de behoefte aan nieuw hout te verminderen en verminderen de ecologische voetafdruk die gepaard gaat met het produceren van een nieuwe houten vloer.

'houten vloer die is gemaakt van hergebruikt en antiek hout, geeft het hout niet alleen een tweede leven, het voorkomt ook dat er grotere struiken gekapt moeten worden.

'. Als je een houten ondergrond voor je keuken hebt uitgesloten omdat deze niet prachtig is voor de locatie van je keuken, je huishouden of je budget, zijn er opties die een vergelijkbare look kunnen creëren.

Luxe vinyl keukengrond gedachten kunnen een echte houtlook hebben dankzij de huidige wetenschap en productie, en sommige vinyltegels hebben zelfs een houtachtige textuur.

Het is handig om glad te strijken en te onderhouden. Laminaat is al lang populair als keuze voor hout met een lager budget; het zal natuurlijk niet identiek lijken, maar kan een vergelijkbare warmte-indruk creëren en het verzorgen ervan is geen zwaar werk.

Denk ook aan tegels. Zowel keramische tegels als porselein kunnen het uiterlijk van hout nabootsen en zijn gemakkelijker te onderhouden in een druk huishouden.

De eersteklas houten vloer voor een keuken hangt af van uw specifieke omstandigheden en levensstijl, maar massief hout, samengesteld hout en teruggewonnen hout kunnen allemaal mogelijkheden zijn.

'een van de voordelen van stabiel hout is dat het gemakkelijk kan worden geschuurd en opnieuw kan worden afgewerkt in een uitzonderlijke toon als u besluit opnieuw te decoreren', zegt rosie ward.

‘ik zou gaan voor hardhout zoals eik, esdoorn of kersen, want dat is nadelig voor zachthout, voor meer duurzaamheid – het is de investering meer dan waard.

Bewerkt hout is een grotere optie in uw prijsklasse. 'reclaimed vloeren zijn duurder dan massief hout, maar het is de meest duurzame houten keukenvloeroptie.

'.

5 Hout In De Keuken Ideeën

Hout in de keuken naturholzküche mit klarer linienführung – tinello & interieur

Hout In De Keuken Naturholzküche Mit Klarer Linienführung Tinello & Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tinello.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6 Planten In De Slaapkamer Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën