Kruiden In De Keuken Woontheater Ideeën

Heb je je ooit afgevraagd welke kruiden je in je voorraadkast moet hebben? of je nu net begint met het vullen van je kruidenkast, of probeert dingen op te ruimen, deze lijst met de 10 essentiële specerijen en gedroogde kruiden voor elke thuiskok is de afsluitende gids voor het voltooien van je voorraadkast.

Oké, koosjer zout en hele peperkorrels (neem zelf een pepermolen, dat beloof ik) zijn beide absoluut kritische kruiden, maar ze komen zo vaak voor dat ze geen ruimte innemen op deze lijst met essentiële specerijen en gedroogde kruiden.

Want, nou ja, het is duidelijk een goede deal. Koosjer zout is de manier om over tafelzout heen te gaan, omdat het veel verder gaat bij het kruiden, de meeste (gerenommeerde) recepten zijn ontwikkeld met koosjer zout, en het heeft gewoon meer pit.

Tafelzout is ook een dwingende specerij, maar bewaar dat voor op tafel en bij het bakken, tenzij anders aangegeven. Als vuistregel geldt dat alle specerijen en gedroogde kruiden op een koele, donkere plaats moeten worden bewaard.

Veel mensen hebben de neiging om tijdens het koken kruiden in de buurt van of boven hun bereik te bewaren. De warmte die wordt afgegeven door het gebruik van de kookplaat en de oven kan de kruiden echter beschadigen, waardoor hun potentie afneemt.

Bovendien beginnen de meeste gedroogde kruiden en specerijen na 6 maanden hun efficiëntie te verliezen, hoewel ze nog steeds bevredigend zijn om te gebruiken, houd daar rekening mee en pas indien nodig kruiden aan (voeg meer toe) tijdens het koken.

Laten we nu naar de goede dingen gaan! hier zijn de top 10 meest vitale kruiden voor je kruidenkast. Na een moedige poging om mijn kruidencollectie een paar weken geleden te reorganiseren en te consolideren, kwam het tot me dat er waarschijnlijk meer esthetisch aangename - om niet te zeggen toegankelijke - manieren waren om ze te kopen.

En er zijn echt meer in uw prijsklasse manieren om door de kruidenmarkt te navigeren. Laten we ze ontdekken, zullen we?. Zoek na de sprong een lijst met de 25 kruiden die je in je keuken zou moeten hebben als je een gedurfde huiskok bent.

Ik heb ook een aantal koop- en opslagtips gegeven. Kruiden met mooie prijzen: er zijn verschillende online retailers die de meest gewilde kruiden tegen verlaagde prijzen verkopen.

Ik ben een fan van penzey's, die heerlijke smaakmakers en uitzonderlijk vanille-extract presenteert voor een aantrekkelijke prijs. Gewoon een streepje: ik raad aan om slechts 1-2 ons per keer te kopen, aangezien kruiden na een jaar of twee hun efficiëntie verliezen.

Ruik je kruiden elke keer dat je ze gebruikt. Als ze geen geweldig aroma meer afgeven, is het tijd om ze te vervangen.

5 Kruiden In De Keuken Ideeën

Kruiden in de keuken - woontheater

Kruiden In De Keuken Woontheater Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : woontheater.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Slaapkamer Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën