Kruiden In De Keuken Altijd Op Smaak Neem Een Kruidentuin Ideeën

Toen ik vaker begon te koken (en ik heb het over echt koken, niet alleen diepvriespizza en mac n' cheese die we zo vaak aten als studenten), begon ik te leren welke kruiden ik het liefst gebruikte en welke die recepten leken te noemen.

Toen ik eenmaal wist welke ik zou gebruiken, was ik in staat om eindelijk alle andere kwijt te raken en een elegante, stijlvolle manier te bedenken om ze op te bergen. Als het gaat om het bewaren van kruiden, zijn er allerlei soorten rekken en organisatiesystemen, maar naar mijn mening zijn de meeste onhandig en nemen ze veel te veel aanrechtruimte in beslag!.

Een paar jaar geleden had ik genoeg van de methode die ik had, en wanhopig op zoek naar een betere oplossing. Ik wilde iets dat er leuk uitzag en niet mijn hele aanrecht in beslag nam! na een reis naar ikea (kwijlen), was mijn gedoe altijd opgelost! ikea verkoopt deze toegankelijke magnetische staven die gewoon in de muur worden geschroefd.

Ze zijn zo veelzijdig!. Ik bood een strip aan (maar had het erover om er twee te kopen, een voor messen en een voor specerijen), een paar containers, en voor minder dan $ 25 had ik de perfecte opslagoplossing voor kruiden! de magnetische staaf die ik kocht was groot genoeg om bij 8 kleine containers te passen voor de kruiden die ik het meest gebruik (knoflookpoeder, oregano, paarse pepervlok, komijn, basilicum, chilipoeder, uienpoeder, knoflookzout).

Voor de meeste kruiden is het duidelijk wat er in de container zit (bijvoorbeeld rode pepervlokken), maar voor zaken als knoflookpoeder en uienpoeder is het moeilijker te zeggen. Om dat probleem op te lossen, gebruikte ik een eenvoudige labeler die ik al bezat om elke container te labelen.

Ik zou niet comfortabeler kunnen zijn met deze oplossing. Het is niet alleen ruimtebesparend, maar het ziet er ook stijlvol uit! ik kan je niet vertellen hoe vaak we gasten hebben gehad over die opmerking over hoe cool het eruit ziet.

Als je zoiets wilt doen, vind je hieronder links naar producten die vergelijkbaar zijn met wat ik heb gebruikt (het is al een paar jaar geleden, ik herken de specifieke fabrikant die ik heb gekocht niet).

Amazon verkoopt ook nogal wat onderscheidende alternatieven. Magnetisch rek - $ 8,99 - ikea. Ik heb ook de kleine containers bekeken bij winkels als target, meijer en wal-mart. In feite is meijer de plaats waar ik mijn bussen heb verkocht, omdat ikea destijds alleen grote bussen verkocht (ik heb overwogen alle verschillende maten bij ikea te zien).

Dus nu u een opslagoplossing voor uw specerijen en kruiden heeft, welke zijn de moeite waard om bij de hand te houden?. Dit is onze eersteklas kruidenset en is de beste startersbundel voor elke nieuwe keuken - het beste als huwelijkscadeau of als huisverwarmingscadeau.

Deze kruiden zijn nu niet alleen de meest bekende, maar ook de meest gevraagde in veel recepten.

5 Kruiden In De Keuken Ideeën

Kruiden in de keuken altijd op smaak: neem een kruidentuin - vtwonen.nl

Kruiden In De Keuken Altijd Op Smaak Neem Een Kruidentuin Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.vtwonen.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Gezellige Woonkeuken Lyon Ideeën 5 Stenen Muur Slaapkamer Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Stoere Zwarte Keuken Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën