Planken In De Keuken Mooi Voor Zwevende Interiorjunkie Ideeën

*psst: hier is de volledige video-tutorial voor het zelf maken van onze dikke, zwevende open planken, als je het wilt zien!. Door bovenkasten uit te stellen, hebben we bewust gekozen voor extra diepe onderkastlades.

Ons alledaagse servies en glazen zijn netjes binnen gestapeld, met ruimte over. Een luie susan-hoekkast slokt beddengoed, een waterkoker en onze koffiebenodigdheden op.

(we zouden het niet kunnen doen zonder deze organisatoren!) je kunt in deze walkthrough zien wat we achter elke lade en deur winkelen, maar vandaag wil ik het hebben over wat er in de open lucht is! bovenal wordt ons gevraagd of onze kasten een stoffige nachtmerrie zijn, en zijn ze zeker praktisch? (zoals, echt?) keer op keer horen we je vragen:.

Toen we voor het eerst onze tree house binnenliepen, werden we getroffen door een muur van kasten. En terwijl de kasten van vloer tot plafond op dit moment een grote comeback maken (en het kan absoluut heel mooi worden gedaan), vonden we dat deze l-vormige keuken ademruimte nodig had.

De levendige achterwand en planken leveren het fantasma van een grotere keuken, die we met open armen hebben ontvangen!. Dit is de eerste keer dat we open rekken in een keuken hebben, en het samenvoegen van prestaties met grafiek was natuurlijk vanaf het begin een zorg van ons.

Was het mogelijk? (ja, ja dat is het. ) kunnen ze nog steeds nuttig zijn, behalve dat ze er rommelig uitzien? (ja, dat kunnen ze!) als we deze planken zouden maken, moesten ze een goed doel dienen - vooral in ons huis van 850 m², waar elk hoekje, gaatje en hoekje ertoe doet.

Dit is wat we hebben gerealiseerd over het balanceren van verstandig + mooi:. Er is één onderdeel dat we zouden veranderen, en dat is de afstand tussen de planken! voordat we onze planken gingen maken, hebben we het web afgezocht naar hoogte tussen de planken, en de meeste bronnen die we ontdekten zeiden dat 9-10″ een goed middelpunt was.

Achteraf gezien zou ik willen dat we hier meer aandacht aan hadden besteed; we zouden gelukkiger zijn geweest in het bereik van 12-13 ", waardoor we grotere gadgets op de onderste plank hadden kunnen houden.

Ja, maar alleen in gevallen waar het zowel het formaat als de functionaliteit verbetert. Dit is wat ik bedoel: onze chicago-keuken is zwaar op de kasten, maar de geheel witte shaker-modepanelen voelen niettemin fris en klassiek aan.

We willen geen open rekken. We hebben echter al plannen om open planken op te nemen in the two flat, waar het schuine plafond in unit 2 het bijna onmogelijk maakt om kasten te maken! als we nog nooit eerder open rekken hadden gebruikt, waren we misschien ook ongerust over de bruikbaarheid hiervan, maar nu konden we niet meer opgewonden zijn.

4 Planken In De Keuken Ideeën

Planken in de keuken mooi voor keuken: zwevende - interiorjunkie

Planken In De Keuken Mooi Voor Zwevende Interiorjunkie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interiorjunkie.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Werkplek In De Slaapkamer Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 5 Feng Shui Slaapkamer Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën