Planken In De Keuken Mooi Voor Zwevende Interiorjunkie Ideeën

Heb je open rekken in je keuken? welke andere suggesties zou je iemand anders geven die hetzelfde overweegt?. Ps: bekijk deze keuken-make-over (plus een heleboel bevredigende eerder dan en afters!) in dit bericht, de tutorial voor onze doe-het-zelf zwevende planken, en hier is een rondleiding door onze keukenkasten.

Nu de zomer nadert, heb ik een ritueel om over te gaan naar het nieuwe seizoen: een paar nieuwe jurken, een seizoenskaars aansteken, liedjes op de afspeellijst draaien en ons interieur opfrissen om de warmere maanden te verwelkomen.

Dit jaar heb ik onze keukenplanken vers en ben ik een samenwerking aangegaan met better homes & in de tuinen van walmartto vind je hun beste budgetvondsten, van servies tot decoratie.

Ik heb elke webpagina in de keukenklas en daarbuiten doorzocht en mijn favorieten afgerond van $ 3 tot $ 50 (de meeste onder $ 20!). Omdat de stukken allemaal neutraal zijn, kun je ze mixen en in vorm brengen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over botsen.

Om je wat ideeën te geven, heb ik mijn top 3 stylingtips gedeeld, samen met een flink aantal uitzonderlijke arrangementen als je planken (of gerechten) een opfrisbeurt nodig hebben!.

Hieronder vindt u enkele eenvoudige richtlijnen die u moet volgen bij het stylen van open rekken. Dit zijn dezelfde 'ontwerpregels' waar ik me aan houd bij het ontwerpen van een ruimte, of het nu een plank of een hele kamer is.

Onze onderste plank is gemakkelijk verkrijgbaar en bevat alle borden en schalen die we dagelijks gebruiken. We hebben niet veel gesloten kastruimte, wat de onnodige warboel tot een minimum beperkt en me dwingt porties te kiezen die elk praktisch en mooi zijn.

Denk aan de regio en toegankelijkheid van je planken, en of ze het beste zijn voor alledaagse/functionele gadgets of zelden gebruikte decoratieve voorwerpen. Het aanbrengen van verschillende texturen is van cruciaal belang om interesse, diepte en dimensie toe te voegen aan elke kamer.

Zoek contrasterende materialen en overlap ze totdat het arrangement in balans aanvoelt. Mijn go-to texturen zijn hout, natuurlijke vezels, keramiek, steen en metaal. Het draait allemaal om contrasten!.

Voor een kalmerende en samenhangende look heb ik de neiging om vast te houden aan kleuren die het vaakst in de natuur worden bepaald - bruin, bordeaux, beige, aards groen, blauw en elke kleur wit/ivoor.

Houd de tonen ingetogen en je kunt combineren en passen zonder dat het overweldigend of druk wordt. Je kunt niet fout gaan met één neutraal (beige/zwart/grijs), één accentkleur en veel wit.

Een methode waar ik dol op ben, is het gebruik van een kunstwerk als inspiratie en het trekken van kleuringen uit het stuk zodat alles er doelgericht en samenhangend uitziet.

Voorbeeld: het landschap dat hieronder wordt weergegeven - ik gebruikte blauwe, groene, beige, bruine en witte schalen / accessoires die bij het schilderij passen voor één samenhangend 'kleurenverhaal'.

Gebruik je notiestuk als je gids!. Heb je maandag de timelapse van dit diy-schilderij op mijn instagram-verhalen gezien? met deze doe-het-zelf-truc heb ik een zuinig frame van 80 cent omgebouwd tot een panorama-uitbeelding in 'vintage'-stijl.

De kunst werd vroeger geïnspireerd door een foto die ik een paar jaar geleden nam van de kust van de algarve in portugal. Het was vroeger een van onze favoriete toerherinneringen, en iets moois om nu aan herinnerd te worden als ik ernaar kijk.

4 Planken In De Keuken Ideeën

Planken in de keuken mooi voor keuken: zwevende - interiorjunkie

Planken In De Keuken Mooi Voor Zwevende Interiorjunkie Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interiorjunkie.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 5 Moderne Slaapkamer Inrichting Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5 Vintage Meubels Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5 Ontwerp Moderne Loungekeuken Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën