Planken In De Keuken Keuken! Inspiraties Ideeën

Het opnemen van blauw is mijn manier om onze huiselijke overgang naar de "zomermodus" te brengen, en deze steengoedset is misschien wel mijn favoriete vondst van het stel.

Elk stuk is uniek, met een reactief glazuurblauw uiteinde dat me doet denken aan zand en de oceaan. Deze zijn solide, high fantastisch en mooi in persoon. Een andere set die mijn aandacht trok, was het pistachegroene servies met matte afwerking (linksboven):.

De onervaren is gedempt en kan als neutraal fungeren en goed combineren met veel andere kleuren. De kommen en borden hebben een gunstige afmeting en zijn erg dik, en magnetron & vaatwasser aangenaam voor dagelijks gebruik.

Een andere vondst zijn deze tweekleurige stenen schalen en borden van klei. Dit zijn de zwaarste van het stel en hebben een gespikkelde steenstructuur aan de bovenkant met een contrasterende matte klei aan de onderkant.

Een andere set die veel duurder aanvoelt dan hij lijkt. Ik heb de dinerborden, saladeborden, dinerschalen en mueslischalen apart besteld, maar je kunt hier ook de complete set met mokken kopen.

Persoonlijk vind ik het leuk om sets te mixen om dingen interessant te houden!. Er is nog een extra servies dat ik moest bekijken, als alle mensen op zoek zijn naar een precieze niet-witte neutraal.

Bekijk deze klassieke crèmekleurige aardewerkset met een rustiek detail:. Deze zijn lichter en nauwelijks kleiner dan de verschillende sets, en werken ook goed als vaatwasmachine-/magnetronbestendig servies voor dagelijks gebruik.

Als je op zoek bent naar extra grote dinerkommen (of kleine serveerschalen), kijk dan eens naar deze geribbelde witte porseleinen kommen. Zie je de marmeren serveerschaal bovenaan? verrassing - het is zeker melamine! het is een set van drie serveer- / mengkommen met deksels voor minder dan $ 15.

Ik heb deze gepakt voor onze hacienda hideaway (onbreekbaar, goedkoop en verhuurvriendelijk is de juiste keuze). Ik heb al tien jaar een set spaarzame witte dekselkeramische jerrycans in mijn keuken staan.

Ze zijn een van mijn favoriete en oudste keukenbezittingen, en deze snoeppotnagelbussen hebben een vergelijkbare vintage uitstraling:. Ze zijn bereikbaar in small, medium in giant (en er is ook een bijpassende gereedschapshouder).

Over gebruiksvoorwerpen houders gesproken. Je kunt hiermee innovatief worden! plantenbakken zijn een goedkope manier om een ​​verscheidenheid aan voorwerpen te bevatten, inclusief gebruiksvoorwerpen.

Ik ben dol op het geribbelde detail van deze keramische wit + bruine set. Ik ben altijd op zoek naar eenvoudige en budgetvriendelijke vazen ​​voor mijn collectie in ontwikkeling.

Deze kost minder dan $ 10 en de basislook zal nooit uit de mode raken. Ik verwees naar dat hout een van mijn favoriete materialen is om in huis te gebruiken, en voor mij is het duidelijk het belangrijkste onderdeel bij het decoreren.

Ik heb dit grote acaciahouten dienblad al een tijdje en heb de laatste tijd ook deze acaciahouten serveerschaal opgepikt. Het is groot genoeg om fruit en groenten op het aanrecht te bewaren, bovendien ideaal voor het serveren van salades.

Ik ben een grote fan van de gevarieerde tonen en nerven van dit hout (ook in kleine maat of taps toelopende vorm, als je ze op voorraad kunt vangen!).

4 Planken In De Keuken Ideeën

Planken in de keuken keuken! - inspiraties showhome.nl

Planken In De Keuken Keuken! Inspiraties Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.showhome.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën