Betonstuc Badkamer Keuken Kant & Klaar Verbau Ideeën

Het beroemde idee onder huiseigenaren is dat betonnen afwerkingen je dwingen de minimale geavanceerde route te volgen als het gaat om badkamerstijl. Maar dat is ver van de realiteit en je kunt de industriële stijl natuurlijk ook uitproberen in een badkamer met betonnen en bakstenen muurafwerkingen.

Met een sprint van ouder wordend hout komt rustieke stijl naar voren, terwijl shabby chic ook ruimte vindt wanneer je de achtergrond absoluut neutraal houdt en het strakke decor toevoegt. U wilt niet langer constant op een grootse manier aan beton binden en degenen die klein willen beginnen, kunnen zeker de betonnen zwevende ijdelheid nastreven voordat ze een betere duik nemen.

Combineer het met zwevende houten planken of zelfs marmeren oppervlakken en je hebt een meer uitnodigende en ontspannende badkamer met een sfeer in spa-stijl. De kleinere betonnen elementen bieden textuurverschil in anders eentonige moderne badkamers en doen dit zonder het kleurpalet te veranderen.

Ten slotte bekijken we hoogstwaarschijnlijk de beroemdste toiletten die zichtbaar, onbewerkt beton vrolijk verwelkomen - deze met een minimale stijl. Minimalisme en betonnen afwerkingen gaan hand in hand en de schijnbaar koude, verre sfeer van geheimzinnigheid draagt ​​bij aan de aantrekkingskracht van minimalistische badkamers.

U wilt levendige, gewaagde kleuren zo veel mogelijk uit de buurt van dergelijke ruimtes houden. Maar een vleugje blauw en grijs doet het altijd goed in deze zwierige badkamers. Zonder hogere kasten krijgen we meer ruimte op het aanrecht en krijgen we er hoger toegang toe.

We kunnen meer zonder moeite gerechten bereiden, behalve dat het belastend is voor vuil, omdat microcement is bedekt met een uitzonderlijke vernis die de vorming van vlekken voorkomt. We hebben meestal gezegd dat het microcement op de toiletgrond het kwaliteitsalternatief is dat u kunt kiezen.

Het homogene oppervlak zonder voegen maakt reiniging mogelijk en is zeer hygiënisch. Bovendien hoeven we ons nu geen zorgen te maken over overstromende buren, want de grond is absoluut waterdicht.

De béton ciré vloer kan efficiënt ingezet worden bij badkuipen en lineaire afvoeren. In deze badkamer hebben de aannemers met microcement zelfs een lineair afvoerrooster voorzien, wat een nog extra uniform effect van beton op de vloer gaf.

De kers op de taart in deze badkamer was het microcementplafond. Festwall sierpleister is geschikt voor gebruik in natte ruimtes, omdat het net als het microcement op de vloer waterdicht is.

Er zijn veel producten op de markt die natuurlijk beton nabootsen. Betonstructuurpleister, verf die het effect van beton of betonstucwerk geeft - houd er rekening mee dat wanneer u een product voor de badkamer kiest, het honderd procent waterdicht moet zijn! anders riskeert u de schimmel en lekken.

En als béton ciréfloor niet genoeg is, kunt u proberen om betonnen meubels en accessoires te kiezen. Een absolute topper in dit interieur is de met béton ciré♥ beklede haard. De donkergrijze open haard snijdt af naar de witte muren en de typische pook en container voor hout en essen voegen een beetje een rustiek karakter toe.

Het oppervlak van de oven is ook bedekt met vernis, waardoor het gemakkelijk is om roet te verwijderen. Dankzij harsachtige componenten is béton ciré zelf flexibel, dus we hoeven niet bang te zijn dat het barst door temperatuurverschillen.

5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën

Betonstuc badkamer keuken kant & klaar - verbau

Betonstuc Badkamer Keuken Kant & Klaar Verbau Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.verbau.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 6 Vloerkleed Op Slaapkamer Ideeën