Houten Keuken Op Betonvloer Met Beton? Lees Blog Vol Inspiratie En Voorbeelden Ideeën

Het idee van een huidige keuken en het ogenschijnlijk typische concept van een harde betonnen vloer kunnen op de vloer van dit alles op gespannen voet staan.

Maar zelfs betonnen vloeren met een mat uiteinde passen, mits goed uitgevoerd, uitstekend bij de gepolijste esthetiek van een huidige keuken.

Een meer gepolijst uiteinde met gladde glinstering zal een contact meer waarderen dan die saaie betonnen vloer. Maar het is echt meer moeite waard voor diegenen die de keuken een lichtere en ruimere zichtbare aantrekkingskracht willen geven.

In een moderne woning, waar de keuken steeds meer fungeert als overgangskwartier tussen binnen en buiten, is een betonnen vloer een slimme keuze.

Het kan binnen visueel met het terras buiten verbinden, is bestand tegen de elementen van direct zonlicht en is bovendien bijzonder voordelig.

Een perfecte keukengrond inderdaad!. Het spreekt voor zich dat betonnen vloeren en industriële keukens een pak zijn dat in schetshaven is gemaakt.

Als je bakstenen muren, kanaalbuizen en houten planken in je industriële keuken hebt, dan zijn betonnen vloeren een uitzonderlijke manier om de look compleet te maken.

Afgezien van het textuurcontrast dat ze met zich meebrengen, slaan deze vloeren ook overdag warmte op en geven deze langzaam af na zonsondergang.

Dit helpt bij het passief verwarmen en koelen van het huis en vermindert ook de onderrug op uw krachtvoer. Natuurlijk maakt het toevoegen van een kleed of twee aan dit gebied de harde betonnen vloeren veiliger en geeft het bovendien visuele warmte!.

Gerelateerd: blootgestelde bakstenen muren ontmoeten duurzaam modern design in splendid london apartment. Afhankelijk van de afwerking die u zoekt, kost het sparren van een betonnen vloer u ergens tussen de $ 2 en $ 9 voor elke rechthoekige voet en dat verlaagt de bouwkosten van uw keuken drastisch wanneer u het vergelijkt met houten, terrazzo of stenen vloeren.

Afgezien van het economische, zijn betonnen vloeren verrassend eenvoudig te onderhouden en schoon te maken. Dweil eenvoudig het vuil zo snel mogelijk weg en u bent klaar om te gaan! beton gaat ook veel langer mee dan de meeste verschillende materialen die voor keukenvloeren worden gebruikt en zou u jarenlang goed van dienst moeten zijn.

Laat de betonnen vloer de stijl van uw keuken niet beperken. Industrieel, hedendaags en minimalistisch zijn nu niet je enige keuzes hier! eclectische keukens vol kleur en persona zien er nog extra mooi uit met een betonnen vloer.

Afhankelijk van het type polish, kunnen traditionele, strandmode en rustieke keukenruimtes ook gastheer zijn voor concrete goedheid.

Met de meeste huidige huizen die een open schets wonen presenteren, zou u na u volledig kunnen overschakelen naar een betonnen vloer.

In de vorige video bevestigde borys hoe hij een microcementvloer maakte in een open keuken naar de woonkamer. Vandaag is het tijd om het resultaat van zijn werk te presenteren! de combinatie van een houten parket met een betonnen microcementvloer ziet er gewoonweg geweldig uit.

Kijk gewoon! (vergeet niet om ondertitels in te schakelen - engels en spaans beschikbaar, zoals altijd). Bij deze taak zijn de volgende materialen gebruikt: oppervlakteversterkingsset, festfloor life gr1, festprimer, 3k plus.

Beton en hout kunnen op verschillende manieren worden gemengd. U kunt historisch houten parket opfrissen en de wanden afwerken met microcement.

Een houten werkblad in de keuken lijkt juist te zijn in tegenstelling tot een muur die is beschermd met microcement als vervanging voor tegels.

Aan de andere kant staat houten armaturen prachtig op een betonnen vloer.

4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën

Houten keuken op betonvloer met beton? lees blog vol inspiratie en voorbeelden

Houten Keuken Op Betonvloer Met Beton? Lees Blog Vol Inspiratie En Voorbeelden Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.dbkeukens.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Nisje In De Badkamer Ideeën Bon Fait Maison Gr, Stadiou 26, Agios Ioannis Rentis, Athens 6X Trend Mooie Dressoirs Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 5X Elegant Grote Robuuste Eettafel Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën Zelf Geurstokjes Maken Tegen Huisstofmijt 5 Binnenkijken Bij Patrick Dempseys De Super Interieur Van Dempsey 5 Combinatie Met Vintage Bank De Tuinmeubelen 6X Inrichting Zweedse Stijl Tips 5X Prachtig Decoratie Met Fotolijstjes Ideeën 5X Verzameling Interieur Hotspots Groningen Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5X Kinderkamer Warme Tinten Tips