Houten Keuken Op Betonvloer In De Dit Moet Je Weten Ideeën

In onze laatste informatie over de eersteklas grond voor uw keuken hebben we u een overzicht gegeven van de meest populaire grondkeuzes voor uw nieuwe keuken.

Hier, in de eerste van een verzameling nieuwe blogposts, gaan we dieper in op elke optie, te beginnen met een van de meer unieke keuzes.

Een betonnen keukenvloer. Beton in je keuken leggen is nu niet de meest voor de hand liggende wens en zal niet goed passen bij ieders stijl, maar in de juiste woning of flat kan het opmerkelijk lijken en ongelooflijk functioneel zijn.

In deze home flooring pros-gids zullen we de professionals en nadelen van betonnen keukenvloeren beschouwen en onderzoeken hoe beton moet worden geïnstalleerd, hoeveel het waard is en hoe schoon te maken & zorg voor uw beton.

Ten slotte delen we enkele van de hoogwaardige ideeën voor beton in een keuken. Je zou misschien versteld staan ​​​​van de vele speciale stijlen die beschikbaar zijn.

Er zijn veel voordelen aan het aanbrengen van betonnen vloeren voor de keuken, evenals enkele mogelijke nadelen om in gedachten te houden.

Betoninstallatie vereist tussen een paar dagen tot een paar weken om te voltooien. Elk project is uniek en de unieke methoden die uw professionele betonvloer gebruikt, zullen het tijdschema beïnvloeden.

Bestaand keukenbeton voorbereiden door oude vloer en lijm te verwijderen en/of vloer te reinigen duurt 1-2 dagen. Het stampen of inbedden van materialen in het beton moet gebeuren op de dag dat het wordt gestort.

Een met zuur gebeitste betonnen keukenvloer duurt 2-5 dagen, afhankelijk van of de hele vloer dezelfde kleur heeft (2 dagen) of dat er een steenachtige vloer wordt gemaakt met "platen" in meerdere kleuren (tot 5 dagen).

De gebeitste betonnen vloer moet vaak nog 2-4 dagen worden afgedekt om de vlek in het betonoppervlak te laten doordringen.

Het polijsten van het beton vereist 1-3 dagen werk. Het duurt een dag om eroverheen te gaan met een pad van 100 grit om een ​​matte afwerking te creëren.

Het gebruik van geleidelijk fijnere schuurpads, tot korrel 3000, vereist een aantal dagen meer. Zoals u zich kunt voorstellen, hangt de prijs van betonnen vloeren in een keuken af ​​van wat u in de methode opneemt, zoals:.

Hier is een overzicht van uw mogelijke prijzen per vierkante voet geïnstalleerde en afgewerkte betonnen vloeren. Met zaagsneden en extra kleuren om het uiterlijk van een stenen plaat te creëren: voeg $ 1,50 toe aan $ 3,25 ".

Kortom, uw afgewerkte betonkosten zijn slechts $ 2,25 per vierkante voet voor het beitsen van een huidige betonnen keukenvloer die zich in verbazingwekkende omstandigheden bevindt, tot $ 30 of meer per rechthoekige voet voor een pas opgestelde vloer met alle extra's.

Het is belangrijk om korrelig vuil van de vloer te houden om te voorkomen dat het de sealer wegslijt die de vloer tegen vlekken beschermt.

Veeg of stofzuig daarom regelmatig de betonnen vloer. Als je een stofzuiger gebruikt, schakel dan de roterende borstel uit, zodat deze het uiteinde van de vloer niet beschadigt.

4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën

Houten keuken op betonvloer in de keuken: dit moet je weten

Houten Keuken Op Betonvloer In De Dit Moet Je Weten Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.interieurdesigner.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Metod Keuken Ikea Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën