Rvs Keuken Met Eiland Stuttgart Moderne Kastenwand

Drie redenen om van roestvrij staal te houden: het is duurzaam, het reflecteert het licht en het is vlek- en hittebestendig.

Wij bij decoist hebben momenteel interieurs met dit wonderbaarlijke oppervlak geprofileerd, waaronder keukens met roestvrijstalen werkbladen en roestvrijstalen achterwanden.

Hadden we al gezegd dat roestvrij staal gemakkelijk schoon te maken is? vandaag verkennen we een nieuw rijk voor dit metalen materiaal: het roestvrijstalen keukeneiland.

Bekijk de stijlvolle ruimtes die volgen en ontdek een nieuwe manier om de glans van roestvrij staal in je culinaire ruimte over te brengen.

Laten we beginnen met behulp van de spreekstijl. In welke soorten keukens komen roestvrijstalen eilanden typisch voor? en welke soorten edities in diagram zien we als het gaat om de structuur van het eiland zelf? blijkt dat deze praktische aandachtspunten bovendien erg veelzijdig zijn.

Hieronder zien we een eigentijdse eclectische brooklyn loft-keuken met een op maat gemaakt roestvrijstalen keukeneiland.

Dit huis is allesbehalve minimalistisch. Maar de zuivere sporen en zilveren glans van het eiland geven het een strak, hypermodern gevoel.

[van corynne pless tot houzz]. Roestvrij staal is het beste voor keukens met gladde sporen en neutrale tinten. De gewone impact is schoon, helder en modern, zoals hieronder weergegeven.

[van birdseye-gebouw]. Sommige keukeneilanden doen ook dienst als eettafels. Merk op hoe het onderstaande eiland de beste plek is voor een hapje.

Om nog maar te zwijgen, het lijkt zonder moeite thuis te zijn in deze tropische ruimte gevuld met warmtetonen en tekenen van de overvloed van de natuur, van de schaal met fruit tot het weelderige groen net achter het raam.

[van maienza wilson]. "industrieel" is de uitdrukking in deze roestvrijstalen keuken! let op de sokkelbasis van het eiland, waardoor de functie meteen opvalt in deze glanzende ruimte.

[van citywide builders]. Deze aansluitende keuken heeft een doorleefde uitstraling, dankzij het functionele eiland met opbergruimte onder het niveau.

Het huis is modern, industrieel en praktisch, met een vlotte uitstraling die uitnodigt om een ​​heerlijke maaltijd te bereiden of te genieten.

[van de archipel hawaï]. Houd van het historische gevoel van de volgende keuken, die een zwart-witte tegelvloer facet, evenals helderwitte scheidingswanden en kasten.

[van gardner/fox]. Houd er rekening mee dat niet langer alle roestvrijstalen keukeneilanden roestvrijstalen oppervlakken hebben.

Soms is het toppunt gemaakt van een ander materiaal, zoals marmer. In de keuken beneden staan ​​lange lijnen centraal en het eiland met inbouwfornuis is de perfecte vorm voor de ruimte.

Let ook op de beschikbare opslagfunctie die het biedt. [van ira frazin architect]. Hoe ga je precies te werk om je keukeneiland van accessoires te voorzien? er zijn geen uitdagende en snelle regels - en veel echte ideeën.

Hieronder lichten we er een paar uit. Het eiland in de volgende afbeelding versterkt bijvoorbeeld de neutrale tinten van deze hypermoderne keuken.

Toch laten de roze series 7 krukken (verkrijgbaar bij design within reach) het huis zeker knallen. [uit ziger/snead]. Als het gaat om accentstukken voor je roestvrijstalen eiland, hoef je niet te rekenen op een flinke dosis kleur.

Soms kan een klein beetje groen de ruimte tot leven brengen, net als een schaal met verse producten. [van gregory phillips architects].

5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën

Rvs keuken met eiland stuttgart moderne kastenwand

Rvs Keuken Met Eiland Stuttgart Moderne Kastenwand

Abbildung. Afbeeldingsbron : janvansundert.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Rvs Keuken Authentiek Landhuis Ideeën 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6 Spiegel In Slaapkamer Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 4 Planken In De Keuken Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën