Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Turnkey Duplex Penthouse Met Privé Zwembad, Groot En Ze Ideeën

Met een levenslange garantie en een brede selectie van ingebouwde barbecues en accessoires, zijn de buitenkeukens van fire magic het toonbeeld van luxe buitenleven.

Als marktleider in het ontwerpen van buitenkeukens, biedt the lapa company, speciale distributeurs van fire magic in heel europa, met trots een gratis ontwerpservice voor al onze klanten.

Wij werken met u samen om uw voltooide onderneming te visualiseren en zorgen voor een correct advies over ontwikkeling en materialen. Of u nu op zoek bent naar een grafiekaanbeveling of een volledige grafiek- en bouwservice, de buitenkeukens van the lapa company en fire magic zorgen ervoor dat het eindresultaat een bijzondere buitenkeuken is.

Lees meer over de fire magic-barbecues echelon, aurora en black diamond en bekijk onze suggestiegalerij hierboven voor taken die in heel europa zijn voltooid.

Buitenkeukens zijn vrijstaande of ingebouwde units met een barbecue als middelpunt, maar ze zijn meer, tonnen extra dan alleen een barbie, en door de lichtmetalen structuur kunnen ze gemakkelijk worden aangesloten in elke achtertuin of dakterras zonder de wil een bouwvergunning.

Voor meer informatie tel: 289 356 233, e-mail: [email protected] Com of bezoek: www. Bbqs-algarve. Com. Twee vrijstaande luxe woningen dicht bij de kust van sa rapita en het strand van es trenc, architectonisch ontworpen om binnen en buiten luxe en rustig leven te bieden.

De twee onverschillige villa's zijn van mijn kant ontworpen om ruime binnen en buiten moderne woningen te bieden met luxe faciliteiten en buitensporige uitzonderlijke apparaten van europese merken en opvallen door hun interieurontwerp.

Beide villa's genieten van uitzicht op zee vanaf de goed ingerichte ruime dakterrassen en bieden de veiligheid, comfort, privacy en ontspanning voor u en uw gezin.

Elke villa biedt buitenleven met een tuin, terras en verwarmd zwembad (verwarmd zwembad als optie). Bovendien heeft elke villa een geheel dakterras met een ingerichte buitenkeuken inclusief een ingebouwde visbakgrill en biedt het een rustige, onderhoudende regio, compleet om te zonnebaden en buiten te eten, prachtig versterkt door het uitzicht op zee.

Er is een alternatief om een ​​jacuzzi-spa toe te voegen aan het dakterras. Het interieur van elke villa zal man of vrouw zijn en sympathiek ontworpen met het gebruik van de beste uitzonderlijke materialen uit de buurt en zal speciale lokale kenmerken bieden, bestaande uit mallorcaanse stenen muurontwerpen en balken / verzonken plafonds met gladde verzonken lichten om de sfeer en sfeer van het interieur te verfraaien.

De ruimte. Elke villa is voorzien van vloerverwarming, hot & koele airconditioning, cctv (binnen- en buitencamera's) en alarmsysteem, en vooraf geïnstalleerde wereldwijde satelliet-tv-verbindingen in elke kamer en glasvezel-wifi in de hele villa.

Elke villa heeft een niet-openbare, goed afgesloten carportruimte. De bebouwde oppervlakte van elk huis is 341m2 met een veranda-locatie van 15 m2, een gedeeltelijk overdekt terras van 34 m2, een dakterras van 63m2 en een zwembad van 25 m2.

Er zal een mogelijkheid zijn voor consumenten om het interieurontwerp aan te passen aan hun eigen specifieke eisen, samen met de mogelijkheid om smart-technologie toe te voegen aan alle verlichtingsarmaturen en verwarming, evenals het toevoegen van automatische rolluiken aan de ramen en deuren van het huis.

4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën

Luxe dakterras complete buitenkeuken turnkey duplex penthouse met privé zwembad, groot en ze

Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Turnkey Duplex Penthouse Met Privé Zwembad, Groot En Ze Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.luxushomes.eu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 4 Stalen Fornuis In De Keuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 4 Tv In De Keuken Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën