Keuken Is Fijne Binnenkomer Zo Richt Jij Je Kleine Hal Optimaal In (+ Tips Ideeën

Hallo allemaal! ik ben nieuw bij houzz en weet nu niet zeker hoe ik moet posten, maar ik zal het een andere wending geven. Ik heb zojuist een nieuwe boerderij aangeboden (boerderij uit de jaren 50) die we in totaal aan het strippen zijn, verbouwen en uitbreiden.

Ik heb elke seconde spijt, want het huis zal in geen geval zijn wat ik wil dat het is. We kochten het voor het schoolsysteem, het land en een donjon in de teruggave voor mijn man.

Mijn grootste probleem nu is de keuken & ingang aan de voorkant. We hebben een muur afgebroken (op blauwdruk: de muur tussen keuken en dinette) om de zaken te openen, een hogere keuken, grotere eetkamer & aan de achterzijde uitgebouwd met een familiekamer aanbouw.

De "bestaande huiskamer" wordt de nieuwe eetzaal met een volledig gemetselde open haard, en we hebben een prachtige kamer / familiekamer direct daarachter opgeleverd, open concept.

Ik heb altijd al een grote lobby en een ingang gewild om gasten te begroeten, ruimte te hebben voor een kapstok, een bank, enz. Ik heb altijd al een grote keuken gewenst met heerlijke krukken waar mensen zich aan kunnen vastklampen.

Ik zal bestaan ​​​​uit enkele foto's van de authentieke binnenlandse blauwdruk en enkele keukenlay-outs die ik nu heb. Ik vind ze gewoon niet leuk, en ik heb geen diagramgevoel om uit te leggen waar ik nu niet verliefd op word; er zijn problemen met allemaal met betrekking tot de voordeur.

Om het even welke aanbeveling wordt merkbaar gewaardeerd!! bij voorbaat dank. Ik verplaats mijn keuken van een verborgen plek in de woning naar het midden achter, waardoor deze zichtbaar is vanaf de voordeur.

De architect is bang dat je rechtstreeks in de keuken zou kunnen kijken en heeft een valse muur of een interessegebied met kunstwerken aanbevolen om de keuken te maskeren.

Ik heb de neiging om me geen zorgen te maken, maar geef toe dat je waarschijnlijk in staat bent om de chaos van koken en afwassen op het droogrek te zien.

Ik probeer een open gevoel te creëren, en dit lijkt blokkerig en zinloos (en bijna ouderwets - ik zal naar alle waarschijnlijkheid elke reiziger toch gewoon rechtstreeks in de rommelige keuken afleveren!).

Hier is het uitzicht. Het donkere hok bootst de plaats na waar de voorgestelde muur/niche zou zijn. De spoelbak en vaatwasser zouden op enige afstand aan de muur komen (vleugelstoel).

Uiteraard is dit een persoonlijke keuze, maar ik ben benieuwd wat je ziet als je je huis binnenkomt. Ik hou van die inzending over de ingang van iemands huis! ik heb echter alleen een klein probleempje.

Je opent de voordeur, en nu ben je in de woonkamer. Mijn man en ik hebben dit huis net gekocht en koesterden het anders. Het is een lieve cape gebouwd in de jaren dertig.

Veel charme, maar met een oppervlakte van slechts 950 vierkante meter is het verrassend klein. De woonkamer is ronduit klein!.

5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën

Keuken is fijne binnenkomer binnenkomer: zo richt jij je kleine hal optimaal in (+ tips

Keuken Is Fijne Binnenkomer Zo Richt Jij Je Kleine Hal Optimaal In (+ Tips Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.sevencouches.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Leuke Items Kinderkamer Tips 6X Schuin Dak Inrichting Tips 6X Kleuren In Interieur Tips 5X Tuin In Huis Tips 6X Inspirerend Dienbladen Met Kaarsjes Ideeën 6X Geweldig Jaloersmakende Boekenkasten Ideeën 6 Slaapkamer Op Zolder Ideeën 6X Inspirerend Grote Ruimte Inrichten Ideeën 5 Hout In De Keuken Ideeën 5 Zomer In Keuken Ideeën 6X Sfeervolle Led Verlichting Tips 5X Klein Eenkamerappartement Stockholm Tips 5X Ideeen Inrichting Woonkamer Tips 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6 Klassieke Slaapkamers Van Eyesnights Only Ideeën