Keuken Is Fijne Binnenkomer Zo Richt Jij Je Kleine Hal Optimaal In (+ Tips Ideeën

Ik neem aan dat het nooit verkeerd is om een ​​rechthoekige niet-taps toelopende kolom te maken. Soms zie ik wat dat imo, te dik is. Nou, hoe breed is te dik? nou, ik denk dat het afhangt van de grootte van de kamer en de hoogte van het plafond.

Een vierkant van zes inch zou aan elke kant het minimum zijn, en ik zou waarschijnlijk niet meer dan een voet doen voor de meeste huizen. Maar voor een kleine woonkamer zou één voet waarschijnlijk overweldigend zijn.

Dit is wanneer uw bouwer een hoogte wil tekenen zodat u de verhoudingen kunt zien. Hier is nog een ponymuur. Ik ben niet helemaal verliefd op de lay-out als geheel, maar ik neem aan dat de kolommen en halve muren in ware proportie zijn.

En het geeft precies voldoende scheiding van de ruimtes. Bovendien is het architectonisch tijdverdrijf een cruciaal onderdeel. Nog een groot gedoe met het ontbreken van toegang tot de foyer, vooral in delen van de u.

S. Die vriezen in de winter. Als de deur vaak opengaat, zal het erg tochtig zijn, dus af en toe is het uitstekend om een ​​manier te hebben om een ​​deel van die arctische explosie te blokkeren.

Hoogstwaarschijnlijk werd een oude vestibule afgebroken en een grotere bijgewerkte toegevoegd, nog steeds in overeenstemming met de victoriaanse architectuur. Dit is een uitstekende oplossing voor die "polaire wervelingen";] en om een ​​ruimte vrij te maken om natte laarzen te kopen.

Ik ben echter vooral dol op de scheidingswanden die vrijwel lijken op ramen en deuren in huis. Deze lijken erg populair in europa, maar ze zijn hier in de vs nog niet aangeslagen. Althans niet op een enorme manier.

Laten we dus eens kijken naar de vele mooie selecties die ik heb gevonden. Niet al deze zijn bij de voordeur of zelfs een woonkamer, maar ze zouden oprecht moeten zijn. Een van mijn favoriete glazen scheidingswanden - afbeelding anders bergstedt - de inzending in de link is ook prachtig.

Dat doet me denken aan deze superpartitie in een keuken in een van mijn favoriete berichten. Sorry, de originele bron is onbekend. Deze vereist een hoog plafond. Deze werken natuurlijk ook in loftruimtes, en ik ben er ook dol op als ze gordijnen hebben.

Ik hou van wat alexandra deed om een ​​vestibule te creëren die de veelzijdigheid heeft om meer open of gesloten te zijn. Probeer de website van alexandra eens uit. Ze is een jonge, supergetalenteerde interieurontwerpster.

En haar site is prachtig! ze heeft ook een prachtig instagram-account. Dus wees alsjeblieft positief om haar op insta te observeren. En terwijl je daar even bent, als je me niet volgt, doe dat dan alsjeblieft.

Het kan me niet zoveel schelen, maar andere mensen wel. Hahaha. Tijdens mijn zoektochten op internet kwam ik door dit charmante huis van corbin page van de blue door-blog met een niet-zo-charmante voordeur, zoals ik al zei, pal in het midden van de dingen.

De bovenstaande link brengt je naar haar bericht om meer van de kamer en haar plattegrond en ideeën te zien.

5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën

Keuken is fijne binnenkomer binnenkomer: zo richt jij je kleine hal optimaal in (+ tips

Keuken Is Fijne Binnenkomer Zo Richt Jij Je Kleine Hal Optimaal In (+ Tips Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.sevencouches.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën 4 Inrichting Kleine Keuken Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 4 Gezellige Keuken John En Juli Ideeën 5 Zwart Witte Slaapkamer Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4 Stoere Vintage Keuken Van Josefin Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën