Tv In De Keuken Luxe Zwarte Met Obly Ideeën

Wanneer je kiest voor een televisie in je keuken, is het belangrijk om te weten waarom je hem daar in de eerste plaats hebt staan. Het is een verstandige beslissing om het gebruik ervan te reguleren.

Het is tenslotte jouw keuken, en gezelligheid tijdens gedeelde maaltijden zou altijd je belangrijkste prioriteit moeten zijn. Gelukkig kijken. Als je van nachtelijke soaps houdt, weet je dat in een mum van tijd een stiekeme zijwaartse blik je kan vertellen dat twee personages een affaire hebben; of een kleine hoest laat je weten dat iemand plotseling terminaal ziek is geworden.

Dus wat doe je als je ervoor kiest om geen enkele seconde weg te laten? geen probleem! een flatpanel tv kan ingebouwd worden in een kleine nis in je kast, zodat je niets over het hoofd ziet als je een maaltijd klaarmaakt.

Hieronder vindt u een lijst met keukenfoto's waar u kunt zien dat tv's niet alleen voor de woonkamer, entertainmentkamer of slaapkamer zijn. Ze hebben ook een buurt in de keuken.

Dankzij onze revolutionaire ontwerpers en decorateurs kunnen we nu onze favoriete soaps en tv-collecties bekijken terwijl we ook koken, dus hier gaat iets. De televisie boven de koelkast is een goede locatie - verschijnen bij het geweldige houtwerk met de kasten.

Klassieke keuken uit de oude wereld met antieke afwerkingen en kleine lettertjes geven deze keuken een rijk klassiek gevoel. De plaatsing van de tv en het spiegelglas aan de zijkant zijn verbluffend; ik denk dat als de tv groter was, dit er extra geweldig uit zou zien!.

Ik ben helemaal weg van de mediterrane ervaring van deze las vegas-keuken - om nog maar te zwijgen van de grote flatscreen-tv. Deze keuken is ingericht als een plek om te zitten en te kijken in een aantal huidige stoelen die de diepere kleur van de bar dreven.

Het eiland bood een omgeving voor ontbijt en lunch en de mogelijkheid om een ​​flatscreen-tv boven de gootsteen te kijken. De ruimtes werden samengetrokken met architectonische accenten, een wijnrek en de kroonlijst.

"het eiland, dat gerelateerd is aan een verhoogde informele eetbalie, heeft een voorbereidingsgootsteen", wijst ze erop. "het hok aan de linkerkant is een beetje smal om het eiland een eersteklas diepte te geven.

". Een tv is slim verborgen achter een wandkast met deuren in entertainmentstijl. Op maat gemaakte lade-inzetstukken zijn ontworpen om extra milieuvriendelijke toegang te bieden tot kruiden en andere keukengerelateerde artikelen.

Ga voor eclectisch met een geschilderde eilandbasis. Wat een persoonlijkheid heeft dit paarse tafelachtige eiland!. Helemaal weg van het kleurenpalet van deze keuken in seattle - let op de verbazingwekkende flatscreen met behulp van de deur?.

Kies voor strakke hardware. "kopers kiezen lades en handgrepen om net zo strak te zijn als de kasten", zegt gangi. Als tv's bruin zijn, zal deze flatscreen-tv in deze keuken in nashville er zeker gewoon in opgaan.

4 Tv In De Keuken Ideeën

Tv in de keuken luxe zwarte met obly

Tv In De Keuken Luxe Zwarte Met Obly Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.obly.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6 Een Rustgevende Slaapkamer Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5 Donkere Gordijnen In Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Leuke Ideeen Ideeën 5 Bar Voor In De Keuken Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën