Tv In De Keuken KeukenhofVanHoltenTwenteModerneKeukenTvMeubel7 Maatwerk Ideeën

Het is tijd om het beeldscherm in vraag te stellen als een portaal dat toegang geeft tot alle inhoud in de cloud: recepten, kookdemonstraties, het laatste nieuws, weerwaarschuwingen, onderzoek voor het huiswerk van een kind, toegang tot de agenda van een school of missielijst , en ja, televisieprogramma's.

Denken dat we kunnen of moeten leven behalve al deze voordelen in de meest gebruikte kamer in het huis, lijkt me dwaas. Natuurlijk moet het esthetisch aanvoelen. Deze queen anne-modezaak zit trots in cambridge's avon hill historic district.

Vroeger werd het verleden vermengd met het huidige bij de restauratie van dit pand tot zijn unieke 19e-eeuwse elegantie. Het formaat knusse historische eisen met zijn interesse voor echte belangrijke punten en materialen; het versoepelde ook de wensen van de familie die al generaties lang met het huis verbonden is.

Professionele huishoudelijke apparatuur voor koelkasten en vaatwassers is verborgen met op maat gemaakte panelen, een houten afzuigkap biedt de bovenste kookplaat een "geïntegreerd" uiterlijk voor de ontspanning van de kasten, en een flatscreen-tv verbergt zich in de achterkant van op maat gemaakte "ingebouwde" in” deuropeningen die in de kast kunnen verzinken wanneer ze open zijn.

Als er een uitdrukking is die prachtig en fantastisch combineert, is de keuken hierboven dat woord - misschien fantabulous? de foto's van de flatscreen-tv's die in de prachtige kasten zijn geplaatst, zijn gewoon charmant en duidelijk mooi - als we een aantrekkelijke keuken hebben, zou ik daar graag een tv willen toevoegen, dat is zeker.

Hij is slank en compact en wordt geleverd met voetjes waarmee de set op zichzelf kan staan. In tegenstelling tot veel andere sets heeft deze ook de meest geschikte geluidskwaliteit, dankzij twee 5w-speakers.

Hoewel deze een stuk kleiner zijn en niet zo technisch onderlegd als trendy modellen, krijgen ze de klus geklaard. Je kunt desalniettemin heel wat entertainment in de keuken krijgen, maar betaal niet meer voor een andere doos.

Of je nu liever het nieuws aanzet om een ​​glimp van het weer op te vangen terwijl je je espresso zet, of liever een soort dagelijkse samenvatting van het avondnieuws krijgt terwijl je een etentje voor het gezin maakt, een televisie in de keuken kan een mooie luxe.

Maar wat als huis duur is? tegenwoordig zijn er tal van kleine tv's die precies goed zijn voor het werk. En in veel gevallen hebben deze vrijetijdscentra beeld-, geluidskwaliteit en toegevoegde punten die wedijveren met deze grote variaties die je in andere kamers hebt, zoals de leefruimte van het gezin.

Als er een nadeel is, is het dat deze mannequin geen smart-tv is. Het heeft echter iets dat veel anderen niet hebben: een geïntegreerde dvd-speler. Bovendien kun je altijd een firestick, roku of vergelijkbare gadget op de usb-poort aansluiten.

4 Tv In De Keuken Ideeën

Tv in de keuken keukenhof-van-holten-twente-moderne-keuken-tv-meubel-7 - maatwerk

Tv In De Keuken KeukenhofVanHoltenTwenteModerneKeukenTvMeubel7 Maatwerk Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : keukenhofvantwente.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 5 Plant In Slaapkamer Ideeën 5 Keukeneiland Op Wieltjes Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6 Mooie Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Knusse Slaapkamers Winter Ideeën 6 Rustgevende Kleuren Slaapkamer Ideeën