6X Voorraadkast In De Keuken Voorraadkasten Met Lades Ideeën

Mijn man en ik hebben uiteindelijk onze resterende nieuwe keukenplannen klaar. Na een paar rondes met de architect hebben we wat we het liefste hebben - inclusief een 6 x 8 walk-in pantry! het is veel groter dan we denken dat we zouden kunnen krijgen, en we zijn heel blij!.

Het enige probleem - hoe de ruimte te plannen. Mijn man is bezorgd dat er een "dansvloer"-gevoel in de voorraadkast zal zijn vanwege de grootte, en ondanks mijn aandringen dat het onverstandig is, zegt hij dat hij een slanke boekenkast in het midden van de ruimte wil plaatsen!!!.

Ik heb geprobeerd hem te vertellen dat hij geen ruimte zou hebben om in die kamer te onderhandelen als hij dat deed, maar hij gelooft me niet. Hij denkt dat een 20-inch huis om in te wandelen genoeg is.

Natuurlijk - als je geen kasten wilt openen, dingen eruit wilt halen, ruimte hebt om dingen in je armen te houden, draai je dan om en verlaat de voorraadkast!. Ik heb zowat elke pantry-thread hier op gw en pagina na pagina bij houzz bekeken - ik probeer een uitstekende, aangename foto te vinden van een goed ontworpen 6x8-pantry, zodat ik hem kan laten zien dat het niet langer zal zo open zijn als hij denkt, maar zal zo groot zijn dat hij niet iets in het midden wil plaatsen, alleen maar om te voelen alsof hij maximaliseert wat hij krijgt.

Hebben alle mensen daar afbeeldingen van een 6x8 pantry (of dichtbij genoeg)? red me van een ramp!!. De verkoper heeft niet langer een verzendmethode naar duitsland aangewezen.

Neem contact op met de verkoper - wordt in een nieuw venster of op een nieuw tabblad geopend. Het hebben van een handige en goed georganiseerde voorraadkast met planken, laden en uittrekbare manden is het materiaal waar keukendoelen van zijn gemaakt.

Bedenk eens hoe rommelvrij uw werkbladen zouden zijn als het geheel vroeger zo netjes en opgeruimd in uw keukenkast was opgeborgen. U kunt deze op maat gemaakte opslagoplossing hebben met een eenvoudige planning.

Pantry's kunnen worden gebruikt om kleine apparaten zoals espressomachines, magnetrons en broodroosters te kopen, en sommige kunnen worden uitgerust met gootstenen en kleine koelkasten.

Als je handig bent, kun je je eigen pantry bouwen in een hergebruikte kast of een kast- of keukenontwerper aanstellen om je te helpen een ruimte in je keuken te transformeren.

Kijk hieronder voor een aantal verbazingwekkend slimme gedachten om u op weg te helpen. Vertel ons: bent u van plan om een ​​keukenkast toe te voegen of hoopt u er een te vervangen? deel alstublieft uw gedachten en ideeën in de opmerkingen hieronder!.

Pro-tip: barleypfeiffer architects beveelt doorgaans 3 diepteniveaus aan voor voorraadkasten en opslag: 6 inch voor ingeblikte goederen, 12 inch voor goederen in dozen en bussen en 16 inch voor kleine apparaten en grote opslag (hondenvoer, enz.

). 1. Probeer een beetje behang met je voorraadkastplanken. Dit behang is via joseph abboud voor kravet. Het patroon is w3132-313 en verkrijgbaar in 6 kleurstellingen. De planken of kasten moeten eerst worden geïnstalleerd en daarna de laatste muren behangen.

Het huis wordt verlicht door de flos fucsia 1 hanglamp met gebruikmaking van achille castiglioni. Deze pantry is ongeveer 5'bx3'd. De planken waren ongeveer 15 cm diep. Ontworpen in een u-vorm, u kunt in de voorraadkast staan ​​en eenvoudig toegang hebben tot items.

(via charmean neithart interiors).

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën

6x voorraadkast in de keuken voorraadkasten met lades

6X Voorraadkast In De Keuken Voorraadkasten Met Lades Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : prepona.info

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5X Super Goed Binnenkijken Marieke Rusticus Ideeën 5X Laatste Een Stalen Deur Ideeën 5 Bruin Leren Bank Woonkamer Banken Stijlvolle Bruine Hoekbanken 5 Vloerkleed Onder Eettafel Vloerkleden Voor En Bank 5X Lang Vloerkleed Hal Tips 4 Verven Met Spons Decoratieve Verftechnieken Soorten 5X Inspiratie Opbergen Tijdschriften Tips X Muurdecoratietrends Van 2018 Tips 6X Mooi Boomstammen Als Accessoires Ideeën 5X Oud Nieuw Decoratie Tips 5X Planten Voor Binnen Tips 6X Kleine Tuin Inrichten Tips 6 Charmante Idyllische Slaapkamer Ideeën 6X Smalle Lange Badkamer Mooie Tegelmix Ideeën 5X Super Goed Franse Stijl Interieur Ideeën