6X Voorraadkast In De Keuken Legrabox Blum Ideeën

2. Pocketdeuropeningen verbergt deze voorbereide voorraadkast. De afmetingen van de pantry zijn 42″dx8'bx9'h en de waarde is ongeveer $ 5500. De grafiek kan worden geschaald naar uw privéruimte.

De manden zijn rollouts en zijn op maat gemaakt voor dit project. Neem contact op met uw plaatselijke bureau voor op maat gemaakte kasten om dezelfde voorraadkast te maken.

(via geïnspireerde kasten). 3. Deze inspirerende voorraadkast bevat containers, manden en labels uit de container store. (via neat-methode scottsdale). 4 de geschatte afmetingen van deze voorraadkast zijn 6 tenen breed, acht tenen hoog en 6 ft diep.

De afmetingen van de l-plank zijn 24 "x 30", wat het facet ongeveer 8 "x 8" zou maken. De kasten en manden zijn op maat ontworpen voor deze ruimte. (via transform home). 5.

Als je weinig ruimte hebt, verander dan een kast in een pantry zoals deze, die oorspronkelijk een gangkast was. Deze prachtige pantry is ongeveer 3 "diep bij wijze van 6"-6 "breed.

De behuizing is ongeveer vier 1/4 "gemiddelde met een 1 1/2" rugband. Met deuren aan beide kanten - elke deur is ongeveer 20, 5 inch breed. De producent van de deuren is trustyle.

Een vergelijkbare verfkleur voor de deuren is benjamin moore "simply white" of "white dove". Het aanrecht is een slagersblok van esdoorn, terwijl de vloertegel leisteen is.

(via crisp architects). 6. Een boerderijkeuken uit de jaren 1830 onderging een volledige renovatie, waarbij de nadruk lag op opslag en bijna-beschikbaarheid van apparatuur en accessoires.

De voorraadkast is 40″ breed en 24″ diep en ongeveer 60″ hoog. Deze op maat gemaakte kasten gebruiken rev-a-shelf gemodificeerde inzetstukken. (via rs kitchen & bath).

7. Deze traditionele keukenkast bestaat uit inbouwkasten, witte kasten, roestvrijstalen apparaten en rijkgekleurde hardhouten vloeren. Een magnetron en warmhoudlade zijn weggestopt om optimaal gebruik te maken van de ruimte.

(via kristi echtgenoot interieurs). 8 een dubbele voorraadkast met lades en uittrekbare manden tot op de bodem. Op maat gemaakte handgemaakte kasten. De afmetingen van deze aangepaste voorraadkast zijn 1,20 meter breed door 7 meter buitensporig en 2 meter diep te gebruiken.

De verfkleur is purbeck stone via farrow & bal. (via lewis alderson & co. ). 9. Deze pantry toont een intuïtief denken voor het creëren van een functionele ruimte. Een inloopkast met open planken zorgt voor een eenvoudige show van uw voorraadkastartikelen.

Probeer droge maaltijden zoals rijst, meel en suiker in glazen potten te bewaren en label ze voor organisatie. De manden zijn de hyacinth manden van the container store. (via neat-methode santa barbara).

10. Grenzend aan de fischer paykel-koelkast is een compacte pantry-opslagoplossing - een vergelijkbare grafiek is de space tower via blum. Deze op maat gemaakte voorraadkast facetten een matte lak in farrow & bal skimming stone en boek matched horizontaal walnut fineer.

(via roundhouse).

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën

6x voorraadkast in de keuken legrabox blum

6X Voorraadkast In De Keuken Legrabox Blum Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.blum.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Duurzame Slaapkamer Tips Ideeën 6 Moderne Slaapkamer Ideeen Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Schoolbordverf De Keuken Ideeën 4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën