6X Voorraadkast In De Keuken Voorraadkast/Keuken Krijtbord Etiketten Met Witte Krijtstift Schoolbordverf Labels/Stickers Organiseren Ideeën

Elf een normale inloopkeuken in een huis in minnesota, een rollende bibliotheekladder voor toegang tot de bovenste planken. Een vergelijkbare ladder is de stille go with the flow ladder van rockler.

Open schappen zijn geschikt voor moeiteloze opslagoplossingen en bemiddeling van droge goederen, kookboeken en verschillende voorraadartikelen. (via city homes, llc).

12. Binnenaanzicht van een voorraadkast met ladefronten van roestvrij staal voor droge opslag en verstelbare planken. In plaats van diepe planken biedt deze voorraadkast planken van verschillende afmetingen met veel ruimte voor droge goederen, sapcentrifuges, mixers, enz.

(via paul n. Brow, architect). 13 achter de deuren is deze verborgen inloopkast 4 ft diep en 8 voet lang. In de keuken zijn de werkbladen van graniet in green ubatuba, terwijl de backsplash-tegel travertijn is.

De kasten en de vloer zijn van maple met een maatwerk afwerking die ter plaatse wordt aangebracht. (via curt hofer & associates). 14. Deze op maat ontworpen pantry heeft een l-vorm; het bewezen element is ongeveer 14′ x 6′, en de l is ongeveer 10′ x 13′.

De kastkleur is benjamin moore georgian green. (via platt architecten). 15. Een verborgen pantrydeur leidt naar een compacte walk-in pantry die onder de trap is gebouwd.

De verfschaduw van de kasten is benjamin moore, stratton blue hc-142, terwijl de hardware van de kast van haffele is. De pantrydeur is 2′-6″ breed. Op de vloeren schilderde de architect op het huidige hout, om in de loop van de tijd aan te brengen.

(via mark williams design associates). 16. Om toegang te krijgen tot hogere planken, was een rollende "magazijnladder" afkomstig van een industriële magazijnwebsite.

De maïsbakken zijn van the container store. Op de vloeren werden echte bakstenen straatstenen ontdekt bij western brick in houston, texas. (via maison maison design).

17. Deze op maat gemaakte inloopkast is 8 "x 5'10" x 10 ", terwijl de 12 "diepe planken in de pantry verstelbaar zijn. De plankkleur is rock grey 1615. 18. Deze prijsbewuste voorraadkast is mooi, uitgerust en goed uitgebalanceerd.

Alle planken komen uit de container store, de elfa-serie. De draadmanden die aan de muur zijn bevestigd, zijn een buitengewoon antwoord voor ruimtes met beperkte diepte, terwijl de uittrekbare plank/lades een stuk beter zijn dan normale planken die gemakkelijk rommelig worden en gadgets onvindbaar maken.

De voorraadkast is ongeveer 6 x 8. De vloer is 2 1/4 "select red oak. (via nicholson builders). 19. Deze pantry in boerderijstijl is toegankelijk via een paar teruggewonnen houten schuifdeuren met schuurplanken.

Door traditionele stijl en teruggewonnen materialen te combineren, ontstaat een organische en stijlvolle keukenruimte. (via jewett farms + co. ). 20. Pantry-afmetingen: diepte van 88 ¼ inch bij 64 3/8 inch, de totale hoogte van de kamer is 10 voet.

De lades aan de achterkant zijn 37 3/8 inch en hebben een diepte van 24 inch. De planken erboven zijn tussen de 30 en 34 inch met een diepte van 16 inch. Het linker aspect adj.

Planken zijn 31 tot 32 inch en hebben een diepte van 12 inch. Het juiste aspect adj. Planken zijn 43 ½ inch en hebben een diepte van 15 inch. Rechtsvoor op de achterkant van de foto bevindt zich een waterkoeler in de opening van 20 7/8 inch en een diepte van 15 inch.

(via master design cabinetry).

5 6X Voorraadkast In De Keuken Ideeën

6x voorraadkast in de keuken voorraadkast/keuken krijtbord etiketten met witte krijtstift - schoolbordverf labels/stickers organiseren

6X Voorraadkast In De Keuken Voorraadkast/Keuken Krijtbord Etiketten Met Witte Krijtstift Schoolbordverf Labels/Stickers Organiseren Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bol.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 6 Linnen Dekbed Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Kleuren Combinaties Ideeën 5 Geel De Keuken Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 5 Moderne Zwarte Keuken Nord House Ideeën 5 Grote Spiegel Slaapkamer Ideeën