Hippe Bar In Je Keuken Waar Moet Uw Aan Voldoen? Tieleman Keukens Ideeën

Geef je eetervaring een extra dimensie met deze ingenieuze manieren om een ​​ontbijtbar in je keuken toe te voegen en te gebruiken.

Ontbijtrepen zijn een uitstekende aanvulling op keukens van elke grootte. Ze zijn het perfecte gebied om elke ochtend een kom ontbijtgranen eerder dan het werk te verslinden.

Ze zijn handig voor jongeren om huiswerkhulp te krijgen terwijl mama of papa het avondeten kookt. En als vrienden en familie komen eten, is een ontbijtbar de ideale regio om het uitgebreide buffet op te zetten.

Als je ervan uitgaat dat een ontbijtbar een bonus in je keuken zou zijn, bekijk dan deze innovatieve manieren om er een aan je huis toe te voegen.

Als je een open muur hebt, hang dan een plank op de standaard barhoogte, 42 inch van de vloer, zodat er barkrukken onder passen.

U kunt plankhout kopen in breedtes van 8, 10 of 12 inch. Beugels zijn er in alle kleuren, materialen en stijlen.

Om te voorkomen dat uw bar doorzakt, plaatst u om de paar meter een beugel. Verf de bar zodat deze bij je interieur past.

Maak een bar voor incidenteel gebruik in een kleine keuken met behulp van de plank met scharnieren aan de muur.

Voeg een steun toe om de bar te helpen wanneer je hem wilt gebruiken. Bewaar de steun in de voorraadkast als de plank niet in gebruik is.

Dus het ziet er niet uit als een willekeurig stuk hout wanneer het tegen de muur wordt opgevouwen, maar maak de onderkant van de bar af met iets aantrekkelijks, zoals een mozaïek.

Kies gemakkelijk verplaatsbare krukken die passen bij de inrichting van uw huis, zodat u ze ergens anders kunt plaatsen als ze niet aan de bar worden gebruikt.

Als je een kookeiland zonder bar hebt, kun je er gemakkelijk een maken door het aanrecht te verwisselen. Bepaal op welk aspect van het eiland je de bar wilt hebben.

Bestel vervolgens een nieuw aanrecht met een extra twee ft aan die kant. Geïnstalleerd, creëert het een overhang die de perfecte bar maakt.

Als je je aanrecht niet langer gezond kunt houden, is dat oké. Koop een slagersblok of een andere doek of stijl die bij je inrichting past.

Kleine tieners willen hoger gaan zitten om een ​​bar te bereiken dan volwassenen. Voor barkrukken die met uw kinderen meegroeien, selecteert u er een waarmee u de hoogte kunt aanpassen.

Eten aan de bar maakt opruimen dus een stuk makkelijker. Maar als er meer dan twee aan het dineren zijn en iedereen in een rechte lijn zit, kan dialoog moeilijk zijn.

Als je een groot eiland hebt, overweeg dan om het aanrechtblad aan twee aangrenzende zijden te laten overhangen, in een l-vorm.

Zo kun je de persoon met wie je praat beter zien. Vergeet niet om een ​​hulp in de hoek toe te voegen.

5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën

Hippe bar in je keuken waar moet uw aan voldoen? - tieleman keukens

Hippe Bar In Je Keuken Waar Moet Uw Aan Voldoen? Tieleman Keukens Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.tielemankeukens.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Inrichting Slaapkamer Voorbeelden Ideeën 4 Open Keuken Kastjes Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6 Plattegrond Slaapkamer Maken Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 5 Karakteristiek Slaapkamer Ontwerp Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 4 Moderne Minimalistische Keuken Ideeën 6 Inspiratie Slaapkamer Kleuren Ideeën 6 Mooie Slaapkamers Voorbeelden Ideeën