Hippe Bar In Je Keuken Bamboe Inspiratie Kies Voor Duurzaam En Modern Ideeën

Maak buiten dineren in een handomdraai door een gemakkelijke bar onder het keukenraam toe te voegen. Geen gesjouw meer met warme gerechten of vlakverdelingen via de deur.

Omzeil ze eenvoudig naar de bar. Op de natuur gebaseerde "biofiele" lay-out maakt een comeback. Gebruik live-edge hout voor een drijvende ontbijtbar om dat natuurgevoel te krijgen.

Gebruik rustieke krukken om de look af te maken. Als je meer ruimte hebt dan een eenvoudige plank en je ontbijtbar liever opbergt, geen probleem.

Koop twee smalle onderkasten. Zet ze ver genoeg opzij om comfortabel een paar krukken te kunnen herbergen, en voeg een top toe.

Natuurlijk wil je het blad aan de kasten vastschroeven om het onkwetsbaar op zijn plaats te houden. Gebruik in plaats van onderkasten een boekenplank of wijnrek aan het ene uiteinde van uw bar.

Als je porties vindt waar je van houdt, maar ze zijn te kort, dan heb je een paar opties. Snijd delen van het hout op maat, verf of beits ze zodat ze bij elkaar passen en zet ze eronder vast.

Of koop meubeltenen die in de bodem worden geschroefd. Ze zijn toegankelijk in alle vormen, maten en materialen, inclusief onafgewerkt hout dat je kunt afwerken.

Of u nu 's ochtends koffie drinkt of een peuter helpt met huiswerk, plafondverlichtingsarmaturen helpen u te zien in de loop van de korte dagen van het jaar.

Probeer dimbare hanglampen om de locatie stijlvol te verlichten. Ontbijtbars hoeven niet ingebouwd te worden; winkels verheffen vrijstaande bars in een uitgebreide verscheidenheid aan stijlen en maten.

Een verplaatsbare bar is perfect voor wanneer u hem naar behoefte naar voren wilt halen en anders op een onderscheidende locatie wilt gebruiken.

Revival vereist nu een vaccinatiebewijs voor binnen dineren. Zorg dat u een bewijs van vaccinatie en een identiteitsbewijs met foto bij de hand hebt, zodat onze groep werknemers u zo snel mogelijk bij aankomst kan inchecken.

Digitale vaccinatiearchieven kunnen online worden bekeken op https://myvaccinerecord. Cdph. Ca. Gov. Dit is een beschikbare manier om toegang te krijgen tot uw vaccinatiedossier en om het op uw telefoon op te slaan.

Laat het ons weten als u een groot evenement plant, en we kunnen werken aan het plaatsen van iets moois voor u met behulp van ons buitenparket.

Neem contact met ons op via [email protected] Com voor extra info. Reis met ons mee door het sensuele gehemelte en de smaken van de middellandse zee bij bacchus kitchen + bar.

Bacchus, genoemd naar de romeinse god van de wijn, is een voedselreis als geen ander. Als eerbetoon aan de oude romeinse levensstijl van feesten en feesten, tart ons restaurant stereotypen en genres met zijn verheven, maar toch toegankelijke mediterraan geïnspireerde keuken.

Een vrucht van smaken en favorieten uit landen rond de middellandse zee - spanje, italië, frankrijk en griekenland.

5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën

Hippe bar in je keuken bamboe inspiratie: kies voor duurzaam en modern

Hippe Bar In Je Keuken Bamboe Inspiratie Kies Voor Duurzaam En Modern Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.bambooimport.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Keuken Kleur Plint Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Kleuren Voor De Keuken Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 5 Ikea Keukentje Hack Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 6 Kleine Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Kruiden In De Keuken Ideeën 4 Serene Klassieke Keuken Ideeën 4 Bar In Keuken Ideeën 5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën