Hippe Bar In Je Keuken Onze Low Budget MakeOver Een Goed Verhaal Ideeën

Deze keukenkruk is gemaakt van 80% gerecycled aluminium en is zeker ook een zegen voor de gezondheid van de planeet. Gezien de lange levensduur, is de $ 730 die u voor een van deze betaalt gewoon goed besteed geld.

Er zijn tal van plan- en modetrends uit de nachtclubs van de vroege jaren '90 die het best kunnen worden omschreven als 'vergeetbaar'. Maar de uber-coole en hippe jamaica stool ($ 861) is een uitzondering die de tand des tijds heeft doorstaan.

Gemaakt door de spaanse ontwerper pepe cortés in 1991 voor de big ben discotheque, heeft de hippe barkruk gedurende de laatste twee decennia een gemakkelijke overgang gemaakt naar hypermoderne keukens.

De verchroomde buisvorm en gepolijste zitting combineren balans en evenwicht met een opwindende en speelse aantrekkingskracht. Toegeeflijk en voortreffelijk, de fjord high bar stool is voor degenen die zichzelf willen verwennen met het allerbeste.

Het lichtgewicht roestvrijstalen frame en de knusse leren zitting van de fjord stool beloven weelde die alleen wordt bekroond door zijn sculpturale vorm en zichtbare aantrekkingskracht.

Gekleed in levendige en rijke kleuren, zal deze fascinerende barkruk van moroso je lager zetten door exact $ 1875 te gebruiken. Ja, dat is een echte ruk aan deze portemonneekoorden, maar één verschijnt bij de fjord-kruk en je zult herkennen dat het is de uitgave zeker waard.

Als je op zoek bent naar een keukenkruk die moderne scandinavische klasse combineert met warme houttinten, dan is deze prachtige kruk iets voor jou. Zijn van nature elegante rondingen en minimale vorm combineren probleemloos categorie met comfort.

Het is gemaakt van esdoorn-, walnoot- of kersenfineer, neemt weinig ruimte in beslag en kan gemakkelijk worden opgeborgen als het niet in gebruik is. In tegenstelling tot sommige van de andere modellen die hier te zien zijn, is radius een absoluut koopje met het barkrukmodel voor $ 199 en de tegenkruk $ 179 bij room&board.

Als je bereid bent om uit te geven en een van de duurdere barkrukken mee naar huis te nemen, neem dan twee keer aan voordat je genoegen neemt met het model en de kleur.

Houd de piek van uw aanrecht in de gaten en houd bovendien rekening met de beenruimte die u nodig heeft. Bij het kiezen van de juiste keukenkruk draait alles om het vinden van de perfecte balans tussen esthetiek en ergonomie.

Dus, welke van de prachtige tien die hier worden tentoongesteld, past het beste bij uw keuken?. Eetkamers zijn van hoge kwaliteit voor diners, maar als uw huishouden zoiets is als het onze, dan begrijpt u dat de echte beweging plaatsvindt aan het aanrecht of de ontbijtbar.

Hier zijn onze favoriete toonbank- en barkrukken om vrienden en familie te inspireren om plaats te nemen. Deze barkruk, ontworpen door justin nelson voor fernweh woodworking, is ontwikkeld uit de oxbend-eetstoel.

De oxbend-collectie is ontstaan ​​uit de wens om stoelen te creëren die comfortabel, organisch en elegant zijn in zijn eenvoud. Deze oxbend-kruk bevat delicate handvormige buisvormige rondingen en basisschrijnwerk met wigvormige poten.

Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, van barkruk tot aanrechtkruk, het is bedoeld als aanvulling op uw bestaande meubels. Foto met dank aan fernweh woodworking.

5 Hippe Bar In Je Keuken Ideeën

Hippe bar in je keuken onze low budget make-over - een goed verhaal

Hippe Bar In Je Keuken Onze Low Budget MakeOver Een Goed Verhaal Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : eengoedverhaal.nu

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 4 Trolley In De Keuken Ideeën 6 Paarse Slaapkamer Ideeen Ideeën 5 Blauwe Keuken Met Witte Wandtegels Ideeën 4 Luxe Dakterras Complete Buitenkeuken Ideeën 5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 4 Smeg Koelkast Keuken Ideeën 4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Kleur In De Slaapkamer Ideeën 5 Eenvoudige Keuken Met Mooie Styling Ideeën 4 Plankjes De Keuken Ideeën 6 Oude Houten Kast Slaapkamer Ideeën 6 Witte Slaapkamer Inspiratie Ideeën