Keuken Met Wit En Hout Realisatie Witte Warm Taes Keukens & Interieur Ideeën

Naast wit en hout heeft deze keuken ook houten kasten aan de muur en herkennen jullie wat ik hier nog meer leuk vind? dat witte bankje verbonden met het eiland!.

Ik hou van de backsplash van deze keuken, maar afgezien daarvan ben ik ook dol op het uiterlijk van dit hout met glanzend wit en hout samen gebruikt. Is dit geen prachtige ruime keuken? let op de kasten die hier en dat eiland worden gebruikt.

Dat is zeker voldoende opslagruimte!. Afgezien van het gebruik van wit en hout, wordt deze keuken overspoeld met natuurlijk licht dankzij de ramen aan de gootsteen.

En de lichten onder het eiland lijken ook gewoon kwaliteit te zijn. Gewoon een kleine keuken, maar het heeft blijkbaar schoonheid toegevoegd aan de hele ruimte met zijn houten aanrechtblad aan de witte kasten!.

Het is niet alleen het kleurenschema dat ik hier mooi vind, maar ook die gele stoelen! heel schattig!. Zwarte hanglampen boven het keukeneiland voegen betovering toe aan het gebied.

Ik ben er zo dol op hoe het eruit ziet met alle witte kleuren en houten elementen. Deze keuken heeft overal houten kasten, maar om het uiterlijk stabiel te houden, heeft het witte werkbladen voor het eiland toegevoegd en het plafond en de muren wit geverfd.

Hoewel dit huis een vervanging lijkt voor een historisch huis, heeft de ontwerper het blijkbaar goed gedaan. En het lijkt erop hoe hout erin wordt gebruikt!.

Ik weet dat u het met mij eens zult zijn dat deze keukens er zonder twijfel netjes en mooi uitzien. En je zult je er zeker ook op je gemak voelen vanwege de serene sfeer van geheimzinnigheid die met de combinatie wordt gecreëerd, vooral wanneer er licht hout wordt gebruikt.

Inderdaad, bij elke gelegenheid die we gebruiken, brengt het onmiddellijk een natuurlijke omgeving in het huis en wanneer we witte kleuren gebruiken, moet het een uitgerust en evenwichtig gevoel aan het gebied geven.

Afgezien van de keuken, kunnen we dit mengsel ook in verschillende delen van het huis gebruiken. Saai, blasé, blanco, flauw - dit zijn allemaal niet zo vleiende woorden die ook in je opkomen als je denkt aan volledig witte keukens.

Maar witte keukens krijgen niet het risico om hun potentieel te behouden. Het zijn stijlmeesterwerken die klaar zijn om ontdekt te worden, en zowel letterlijk als figuurlijk leveren ze uitstekende blanco doeken om een ​​passende ruimte te creëren voor al je kook-, amusements- en middernachtsnacks.

Dit gaat voorbij inclusief een paar decoratieve objecten op je werkbladen. U kunt uw backsplash vervangen door een glinsterende koperen tegelaccentmuur of er een actueel meesterwerk van maken met behulp van een blauwe kachel of een plaat stijlvol marmer.

En dit is nog maar het begin van hoe je je kunt vertakken van die vier witte muren - of geen muren als een open idee jouw ding is.

4 Keuken Met Wit En Hout Ideeën

Keuken met wit en hout realisatie: witte warm – taes keukens & interieur

Keuken Met Wit En Hout Realisatie Witte Warm Taes Keukens & Interieur Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : taes-keukens.be

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Betonstuc Badkamer Keuken Ideeën 5 Ikea Keuken Customizen Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 6 Frisse Marokkaanse Slaapkamer Ideeën 6 Printjes De Slaapkamer Ideeën 5 Vloer Overgang Tegels Keuken Ideeën 4 Verse Kruiden Keuken Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 4 Kleine Keuken In Spaans Appartement Ideeën 5 Moderne Rustieke Keuken Van Howdens Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Zwart Wit Vloer Keuken Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 6 Aziatische Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Interieur Tips Ideeën