Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verbouwen Tips En Informatie Over Kosten VerbouwGigant Ideeën

Een veelvoorkomend adagium voor onroerend goed zegt "keukens verkopen huizen", en het is waar - voor het grootste deel. Keukens zijn eigenlijk iets waar kopers veel aandacht aan besteden.

Volgens het zillow group consumer housing trends report 2018, zei 58 procent van de shoppers die in de laatste 12 maanden kochten dat het hebben van hun favoriete keukenmode buitengewoon of zeer belangrijk was voor hun aankoopbeslissing.

Maar veel dollars investeren in een volledige keukentransformatie voordat u uw huis te koop aanbiedt, zou misschien niet de uitzonderlijke investering zijn.

Tenzij uw keuken buitengewoon gedateerd, disfunctioneel of beschadigd is, is de kans dat u honderd procent rendement op uw investering ziet voor een nieuw keukenontwerp, zeldzaam.

Het kan echter voldoende zijn om uw keuken een mini-facelift te geven om te concurreren met andere huizen op de markt, naast het breken van de bank. Remodeling magazine, een brancheleider in het monitoren van waardegegevens over verbouwingen, splitst keukenrenovaties op in twee categorieën: kleine en grote, met grote verbouwingen die zijn beschadigd tot middenklasse en luxe, op basis van de omvang van het project, de hoge kwaliteit van de afwerkingen, en de geïnvesteerde tijd en geld.

We zullen later wat uitgebreider in die feiten duiken. Er zijn drie elementen die u kunnen helpen beslissen welke schaal van opknappen uitzonderlijk is voor uw huis en uw situatie:.

Bij een kleine keukenrenovatie werk je met een groot deel van de huidige keuken, dus je hoeft hem niet te strippen, de schets te veranderen of muren over te zetten.

In plaats daarvan zou u mogelijk kastfronten vervangen (maar kastdozen onderhouden) en nieuwe hardware toevoegen, granieten of kwartswerkbladen verbeteren, een nieuwe set bijpassende apparaten krijgen, opnieuw schilderen of een nieuwe vloer leggen.

Remodeling magazine plaatst kleine keukenrenovaties onder de vergoedingscategorie 'midrange' vanwege de beperkte reikwijdte van het werk. Bij een keukenrenovatie in het middensegment, renoveert u hoogstwaarschijnlijk de totale keuken.

U kunt muren verplaatsen en het ontwerp herschikken om de functionaliteit te verbeteren. U kunt een eiland, semi-aangepaste houten kasten, energiezuinige apparaten, een standaard roestvrijstalen spoelbak en nieuwe vloeren toevoegen.

De laatste details zijn mogelijk vers geschilderde muren, bekleding en plafond. In een eersteklas keukenrenovatie kunt u ook veel van dezelfde acties ondernemen, maar de afwerkingen zullen beter zijn - ga uit van eersteklas op maat gemaakte kasten, stenen werkbladen, hoogwaardige apparaten, een geïmporteerde keramische of glazen tegel backsplash, een onderbouwgootsteen, een kraan met waterfiltratie en verbeterde verlichting, die aloude en taakverlichting zou moeten omvatten, evenals led-verlichting onder de kast.

Het vloermateriaal is tegels, tegels met houtlook of hout. Vanuit financieel oogpunt is de fantastische (en slimste) verscheidenheid aan keukenrenovatie er een waar je een paar jaar van kunt genieten voordat je hem verkoopt, als je bedenkt dat het onwaarschijnlijk is dat je 100 procent van het geld dat je aan renovatie uitgeeft, terugkrijgt.

4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën

Keuken verbouwing voor de verkoop verbouwen tips en informatie over kosten verbouw-gigant

Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verbouwen Tips En Informatie Over Kosten VerbouwGigant Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.verbouw-gigant.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 4 Perfecte Keukenindeling Tips Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 5 Mooie Keuken Designshop Artilleriet Ideeën 5 Scandinavische Landelijke Woonkeuken Ideeën 5 Keuken Achterwand Ideeen Ideeën 4 Industriele Keuken Ideeen Ideeën 5 Keuken Kleur Plint Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 5 Keuken Achterwand Tegels Tot Plafond Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 4 Stoere Vrouwelijke Keuken Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Leuke Kopjes In Keuken Ideeën