Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Deze Aan Je Woning Levert Het Meeste Op Nu Ideeën

In feite besluiten veel mensen om opnieuw in te richten in plaats van te verkopen, vanwege het feit dat de woningvoorraad de afgelopen jaren laag is geweest. Volgens het zillow housing aspirations report zou zesenzeventig procent van de ondervraagde amerikanen als alternatief een bepaalde hoeveelheid geld gebruiken om hun huis te verbeteren om aan hun behoeften te voldoen, in plaats van het te gebruiken als een aanbetaling voor een nieuw huis.

Maar als u van plan bent om te verkopen, is een lijst van uw huis met een gloednieuwe (of bijna gloednieuwe) keuken een goede manier om een ​​uitgebreide groep klanten aan te trekken - en waarschijnlijk een hogere verkoopprijs.

Het gemiddelde rendement van een keukenrenovatie varieert sterk per regio, lokale markt en het renovatieniveau. Remodeling magazine's cost vs. Value report 2018 splitst het gemeenschappelijke binnenlandse verkooprendement op door middel van nabijheid en reikwijdte van het project.

De veel voorkomende regel is dat hoe minder geld wordt besteed aan het upgraden van de keuken voordat deze wordt doorverkocht, hoe beter. Je doel is om een ​​nieuwe look te krijgen zonder te veel geld uit te geven of te upgraden.

Op elke locatie in het rapport presenteert een kleine keukenrenovatie het mooie rendement op de investering van elk type keukenrenovatie. Kortom, ja. Maar dat is als u een keuken opnieuw ontwerpt dat in overeenstemming is met wat verschillende huiseigenaren in uw plaats doen en waar kopers naar op zoek zijn.

Hoewel u mogelijk geen honderd procent rendement op uw uitgegeven geld zult zien, kunt u de tijd die nodig is om te verkopen verkorten. Stel jezelf deze vragen voordat je een aannemer inhuurt en je keuken gaat slopen.

Praat met uw echte makelaar om te bepalen of de recente composities in uw plaats een vernieuwde keuken begeleiden. Als je alleen verkoopt, kijk dan zelf naar de composities. Het uitvoeren van deze cijfers kan u helpen uw prijsklasse te bepalen en te zien hoeveel u realistisch gezien moet uitgeven aan de verbouwing.

Hier is een voorbeeld: als woningen die zeer vergelijkbaar zijn met die van u met vergelijkbare keukens worden verkocht voor $ 200. 000, en woningen met gerenoveerde keukens voor $ 215.

000,-, dan wilt u niet meer dan $ 15. 000 uitgeven aan uw renovatie. Als u zich in een actuele vastgoedmarkt bevindt met veel nieuwbouwwoningen, kan een grotere renovatie de moeite waard zijn, omdat u concurreert met gloednieuwe keukens.

En als u uw zeer gedateerde keuken laat zoals hij is, trekt u mogelijk lagere aanbiedingen aan. Een van de eerste vragen die je jezelf misschien ook stelt, is hoe je ervoor gaat betalen! immers, als u hoopt uw ​​huis voor meer geld te verkopen op basis van de geüpgradede keuken, krijgt u dat geld pas na de verkoop terug.

Tenzij u over het geld beschikt om de renovatie te financieren, moet u herfinancieren of een home equity line of credit score (heloc) afsluiten om de renovaties te betalen, wat de inkomsten die u bij het sluiten opstrijkt, zal verminderen.

Zorg er dus voor dat de taak nog steeds geldervaring oplevert wanneer u uw prijsmethode gebruikt. Ja, een gloednieuwe keuken zal waarschijnlijk nieuwe kopers aantrekken, maar kwartswerkbladen en een viking-variant zullen de deal niet opslaan als de huisinspectie op een andere plek in huis ernstige problemen vertoont.

Als u rekening houdt met het uitgeven van enorm veel dollars om uw huis klaar te maken voor de verkoop, zorg dan eerst voor ernstige karmozijnrode vlaggen zoals structurele problemen, een lekkend dak, een defect hvac-apparaat of elektrische problemen.

4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën

Keuken verbouwing voor de verkoop deze aan je woning levert het meeste op nu -

Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Deze Aan Je Woning Levert Het Meeste Op Nu Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.nu.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

4 Houten Accessoires Keuken Ideeën 5 Servies Planken Keuken Ideeën 5 Posters In Slaapkamer Ideeën 6 Nieuwe Slaapkamer Inrichten Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 6 Slaapkamer Makeover Tips Ideeën 5 Keuken Is Fijne Binnenkomer Ideeën 4 Licht Marmeren Keuken Ideeën 5 Horeca Keuken Inrichting Ideeën 4 Hebbedingetjes In De Keuken Ideeën 5 Plant In De Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Kleine Keuken Inspiratie Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 6 Carolines Droomhuis Slaapkamer Ideeën