Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verbouwen Kosten Renoveren En Nieuwe Plaatsen

Als u zich in een regio bevindt waar een kleine keukenrenovatie geen hoog rendement oplevert, is het misschien echt de moeite waard om een ​​huisverbetering te overwegen die dat wel doet.

Hier zijn een paar voorbeelden. Op de locatie west-noord-centraal (inclusief north dakota, south dakota, minnesota, nebraska, iowa, kansas en missouri) staat een kleine keukenherinrichting op de zevende plaats in termen van roi.

Het toevoegen van gefabriceerd steenfineer uit het middensegment aan de buitenkant van het huis heeft de gemakkelijkste terugverdientijd van elke verbetering - 82,8 procent - vergezeld van een garagedeuralternatief van 82,4 procent.

In de omgeving van west south central (inclusief texas, oklahoma, arkansas en louisiana) zijn de grotere roi-projecten middenklasse vervaardigd steenfineer (93,4 procent) en een middenklasse houten dektoevoeging (82 procent).

Een hoogwaardige vervanging van een garagedeur is gekoppeld aan een kleine herinrichting van de keuken met 80,8 procent. Met duizenden online woningaanbiedingen binnen handbereik, is het handig om uw huis te evalueren volgens de nieuwste en beste keukentrends.

Maar dat betekent niet dat elke koper een gloednieuwe keuken verwacht. Als u de hoofdpijn, tijd en kosten van een kleine of belangrijkste keukenherinrichting niet wilt doorstaan ​​en er functioneel niets mis is met uw keuken, is verkopen, behalve eerst opnieuw ontwerpen, misschien de beste keuze.

Als u denkt dat uw keuken kopers zou kunnen afschrikken, kunt u altijd een vrijblijvende offerte krijgen van zillow offers. Binnen een paar dagen na het indienen van uw aanvraag, laten we u weten voor hoeveel we uw huis contant zullen kopen.

Als u de aanbieding die u ontvangt leuk vindt, kunt u uw huis zoals het is aan zillow verkopen en de aanbiedingsmethode helemaal overslaan. Gebruik de volgende aanbevelingen om geld te besparen en thuisshoppers te verleiden met een frisse, bijgewerkte look in de keuken.

Je bent beter af met het matchen van je apparaten (zodat ze allemaal zwart of helemaal wit zijn) dan al je geld uit te geven aan één luxe roestvrijstalen apparaat dat eruit springt en je keuken gedeeltelijk opgewaardeerd doet lijken.

Veel goedkoper dan het volledig vervangen van kasten of zelfs het veranderen van de deurfronten, het overspuiten of uitbeelden van uw kasten kan een grote bijdrage leveren aan het geven van een frisse, nieuwe look aan uw keuken.

Dit kan zeker een doe-het-zelf-project zijn, maar het is tijdrovend. Wees voorbereid op veel voorbereidend werk, zoals schoonmaken en schuren, om een ​​professioneel ogende afwerking te garanderen.

Zonder zelfs de kraan of de gootsteen zelf te vervangen, kan het verwijderen en vervangen van beschimmelde of afbladderende voeg uw gootsteen er schoon en goed onderhouden uit laten zien.

Dit kan zelfs worden bereikt als u niet van plan bent de werkbladen te vervangen. Een historische keukenkraan verwisselen voor iets nieuws en up-to-date is een gemakkelijke en niet dure oplossing.

Afhankelijk van uw vaardigheidsniveau, kan het ook een loodgieter nodig hebben. Beschadigde werkbladen moeten worden vervangen, omdat ze de hele keuken verouderd kunnen doen lijken.

De meest zuinige stoffen zijn laminaat, slagersblok of rvs (een schijnt te zijn die alleen werkt op huidige keukens).

4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën

Keuken verbouwing voor de verkoop verbouwen kosten renoveren en nieuwe plaatsen

Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verbouwen Kosten Renoveren En Nieuwe Plaatsen

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.verbouwkosten.com

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6 Kleine Slaapkamer Inspiratie Ideeën 5 Jongens Slaapkamer Ideeën 4 Gestucte Keuken Achterwand Ideeën 6 Romantische Slaapkamer Ideeën 4 Accessoires Voor In De Keuken Ideeën 6 Vloerkleed De Slaapkamer Ideeën 5 Tips Slaapkamer Op Zolder Ideeën 4 Beton In De Keuken Ideeën 6 Slaapkamer Trends 2016 Ideeën 6 Slaapkamer Landelijke Stijl Ideeën 5 Slaapkamer Decoratie Ideeen Ideeën 6 Blauwe Slaapkamer Ideeën 4 Keuken Klopt Alles Ideeën 5 Hoofdeinde Bed Slaapkamer Ideeën 5 Kleine Slaapkamer Inrichten Ideeën