Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verhuizen, Of Toch Verbouwen? Zo Ziet Je Huis Eruit Na Een Ideeën

Als uw keuken geen backsplash heeft, kan het toevoegen van een backsplash een grote upgrade zijn, en het zou slechts een paar honderd dollar moeten kosten.

Het is een doe-het-zelf-missie die veel huishoudens aankunnen. Wat betreft het kiezen van materialen, is metrotegel niet langer alleen populair, maar ook zeer betaalbaar.

Verouderde hanglampen of een verkleurde bovenlamp kunnen zonder problemen worden vervangen voor iets moderners. Veel shoppers kiezen voor inbouwverlichting, maar dat vraagt ​​een flinke investering.

Als u gewoon indruk wilt maken, overweeg dan om led-stripverlichting onder de kast te plaatsen. Misschien wel de beste verbetering van allemaal, het verwisselen van historische kasthardware (of het voor de eerste keer toevoegen) is een goedkope uitdaging die in een middag kan worden bereikt.

Nog beter, u kunt soft-close kastscharnieren toevoegen, die populair zijn bij kopers. V: mijn partner en ik gaan dit najaar het koninkrijk uit en willen ons huis in westchester, n.

Y. Verkopen. Toen we het vijf jaar geleden kochten, was het in decennia niet gerenoveerd. We hebben elke kamer geüpdatet zonder de keuken, die historische vinylvloeren, gebeitste formica-aanrechtbladen en verouderde kasten heeft.

Wat moeten we doen? mijn handlanger denkt dat als we het niet renoveren, we geld zullen verliezen op de verkoop. Maar dat lijkt op dit moment een grote hoofdpijn - en kosten - in het bijzonder.

Wat denk je?. A: uw verouderde keuken kan ook echt opvallen bij een consument omdat hij niet past bij de ontspanning van het huis.

"als de ontspanning van het huis in een triple mint-situatie is en de keuken uit de jaren veertig is, dan heb je een probleem", zegt ari harkov, een partnermakelaar in manhattan bij brown harris stevens.

Het juiste nieuws is dat, zelfs als u afziet van het renoveren van de keuken, u toch uw huis op een verkopersmarkt plaatst waar de voorraad laag is en de kosten stijgen in gebieden zoals westchester.

Een enthousiaste koper kan uw keuken als een onbeschreven blad zien. Renovaties helpen bij de verkoop van huizen door 'instapklaar' te zijn.

Voor gigantische huishoudens wordt een ruime keuken met ruimte voor meer dan één kok op prijs gesteld. Keukens en badkamers verkopen huizen, luidt de uitspraak.

Kopers geven de voorkeur aan instapklare woningen en vinden dure, storende renovaties een uitdaging. Voordat u uw keuken gaat verbeteren, moet u er rekening mee houden dat uw eigendom op een gegeven moment moet worden verkocht; maar hoe langer je grafiek om erin te blijven, hoe meer persoonlijke voorkeuren je zou kunnen opnemen.

Op basis van de buurt, de mode en de prijs van je huis kun je anticiperen op wie je uiteindelijke kopers zullen zijn. Denk aan hun levensstijl.

De meesten willen open plannen met uitzicht op de aangrenzende woonruimte, waardoor het mogelijk is om met gasten te kletsen of kleine tieners in de gaten te houden terwijl ze in de keuken werken.

Voor massieve huishoudens wordt een ruime keuken met ruimtes voor meer dan één kookdiner op prijs gesteld. Verbouwen om uw keuken te openen en toe te voegen, is een duidelijke meerwaarde voor deze kopers.

Hoewel een verkoop ook tien jaar kan duren, moet u nadenken over de kloof tussen uw bestaande keuken en het ideaal van uw beoogde koper.

Ontwikkel een wensenlijst die deze hiaten in het denken en uw eigen voorkeuren bewaart. Stel je de volgende situatie voor:.

4 Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Ideeën

Keuken verbouwing voor de verkoop verhuizen, of toch verbouwen? zo ziet je huis eruit na een

Keuken Verbouwing Voor De Verkoop Verhuizen, Of Toch Verbouwen? Zo Ziet Je Huis Eruit Na Een Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : indebuurt.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën 4 Roestvrij Stalen Keuken Ideeën 6 Zwart Wit Kinderslaapkamer Ideeën 4 Mooie Keuken Gjovik House Project Ideeën 6 Van Zolder Tot Slaapkamer Ideeën 4 Houten Keuken Op Betonvloer Ideeën 5 Tips Slaapkamer Verven Ideeën 5 Scandinavische Slaapkamer Pasteltinten Ideeën 5 Zwart Wit Tegels Keuken Ideeën 4 Woonkeuken Van Anne Ideeën 4 Koffiemachine De Keuken Ideeën 5 Romantische Slaapkamer Tips Ideeën 5 Slaapkamer Ideeen Inrichting Ideeën 5 Rvs Keuken Met Eiland Ideeën 5 Vintage Slaapkamer Tips Ideeën