Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

De keuken van stonegable is echt het hart van dit huis en waar ik ontzettend veel tijd doorbreng! het lijkt ook de kruiden-ontmoetingsplaats te zijn voor al diegenen die ook komen om naar toe te gaan! mijn keuken is een werkpaard, dus het doelbewust behouden is erg belangrijk! maar ik wil het bovendien schoon en levendig en bijgewerkt houden! een geweldige manier om een ​​keuken fris en actueel te houden, is door witte accenten te gebruiken.

Wit is traditioneel en bovendien erg populair op dit moment, dus het gebruik van wit om een ​​keuken op te fleuren lijkt niet meer dan natuurlijk! hier zijn een paar witte keukenaccenten die ik hier bij stonegable nodig heb!.

Heb je al geluisterd naar decorating tips and tricks? de aflevering van gisteren ging over o-p-e-n concept living. De voor- en nadelen en wat we in ons huis opnemen!.

Zelfs als je geen witte keuken hebt, zullen deze witte accenten werken! ze zijn handig om te combineren en geven je keuken een nieuwe en frissere uitstraling!.

Haal je witte borden tevoorschijn en versier ermee! ik hou van liefde hou van witte gerechten en verstop ze niet in mijn keukenkastjes. Witte schalen zijn zo'n eersteklas planlaag die reflecterend en helder is!.

Gebruik ze op je aanrecht, stapel ze in een buitengewoon vignet op je keukentafel of laat ze zien op open kasten of een hok! gebruik ze gewoon!. Zelfs als je keuken niet meer wit is, zal het gebruik van veel witte keukenaccessoires hem een ​​frisse, stralende uitstraling geven! denk aan het exposeren van witte borden op een taartsokkel of het stapelen of neerzetten van witte mokken.

Het zal een lichtpuntje aan uw keuken toevoegen!. Ik ben dol op witte kruiken, lepelsteunen en maatbekers. Als het in een keuken past en wit is… ik gebruik het graag!.

Ik hou van kruiden in pot in mijn keuken en ik gebruik ze 12 maanden rond. Hoe zit het met het nemen van een terracotta pot en deze wit afbeelden?. Ik gebruikte een krijtachtige verf om dit potje te schilderen en schilderde er vervolgens een elegante "no.

1" op met acrylverf. Ik heb er een basilicumboompje in geplant dat ik bij een plaatselijke kwekerij had gekocht. Het ziet er zo vrolijk en helder uit. Witte potten zijn een must in mijn boerenkeuken!.

Waarom voeg je geen spannende witte barkrukken meer toe aan je kookeiland? als je geen eiland hebt, hoe zit het dan met het ontdekken van een hoek waarin je een witte stoel kunt laten rusten? iets zo massief als barkrukken of een stoel zal een keuken een grote witte pop geven!.

Weg met al die kleine tchotchkes die een keuken er rommelig uit laten zien en kies voor enorme declaratiestukken! hoe zit het met het vinden (of schilderen) van witte lantaarns om op een eiland te gaan? als het nu geen lantaarns zijn, dan is het iets groots en wits en verbazingwekkends! grotere items hebben ontzettend veel extra visuele kracht dan een groep kleine dingen!.

5 Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Ideeën

Vrolijke witte keuken van yvonne frans kooij - fko i-kook

Vrolijke Witte Keuken Van Yvonne Frans Kooij Fko IKook Ideeën

Abbildung. Afbeeldingsbron : www.i-kook.nl

Verwandte Ideen, die dir gefallen könnten

6X Kindvriendelijke Tuin Tips 5X Planten In De Vensterbank Voor Op Vermeer Ideeën 4 Zwart Witte Tegelvloer Te Koop Wit Badkamer Tegelszuilens Piet Huiz 5X Muren Stucen Of Behangen Stukadoors Bij U Thuis Op Locatie Ideeën 5X Inspirerend Geheime Deur Huis Ideeën 5X Krijtbord In Huis Tips 6X Mooi Een Warme Winter Ideeën 6X Ikea Ladekast Hack Tips 6X Moderne Badkamers Voorbeelden Ideeën Vormige Tuin Benedenwoning Middelgrote Met Een Oude Boom De Tuinman 6X Super Goed Dip Dye Kussen Ideeën 4 Witte Bank Combineren Van Hoeveel Banken Heb Je Nog Nodig? 5 Bruine Muur In Woonkamer Zo Maak Je Van Zwarte Bank Een Warme Bron Inspiratie Woonk 5 Stoere Witte Hemelse Slaapkamer Ideeën 5X Kerstsfeer In Huis Tips